Τελετή υποδοχής Ρώσων τουριστών γίνεται σήμερα, Kυριακή 27 Μαίου, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, στην πρώτη προγραμματισμένη πτήση της κρητικής αεροπορικής εταιρίας “Bluebird Airways”, από τη Μόσχα.

Η εταιρία, που από 1 Απρίλη έχει υποδεχθεί τη νέα θερινή τουριστική περίοδο πετώντας από/προς ΗΡΑΚΛΕΙΟ , ΡΟΔΟ, ΚΩ – ΤΕL AVIV , με την σημερινή της πτήση, ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ την συνεργασία της με τον μεγάλο ρώσικο τουριστικό οργανισμό “TEZ TOUR” για την θερινή περίοδο 2012 πετώντας:

– από /προς ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

– από /προς ΜΟΣΧΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΡΟΔΟ, ΚΩ και ΚΕΡΚΥΡΑ

– από /προς ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΑΖΑΝ

– από /προς ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΡΟΣΤΟΒ

Από το 2008, που το “TEZ TOUR”, με πρωτοβουλία του επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυριανάκου, γενικού αντιπρόσωπου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα στους προορισμούς του, χιλιάδες Ρώσων, Λευκορώσων, Ουκρανών, Βαλτικών αλλά και Βούλγαρων τουριστών, μετακινούνται πρωτίστως στην Κρήτη, την Ρόδο και την Κέρκυρα ενώ από φέτος το πρόγραμμα στην Ελλάδα εμπλουτίζετε με Κω και Πελοπόννησο, φτάνοντας έτσι τους ελληνικούς προορισμούς, που πωλούνται με επιτυχία στις παραπάνω αγορές, σε πέντε.

Στα πλαίσια της επιτυχημένης πορείας του και της επιβεβαιωμένης αύξησης της ροής των πελατών του, που αγγίζει στην Κρήτη το 75% σε σχέση με το 2011, πραγματοποιείται αυτή η μικρή γιορτή μέσα στον χώρο στάθμευσης “L”, του Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», με την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή όλων των φορέων του κρατικού αερολιμένα , της ΥΠΑ και προσωπικά του αερολιμενάρχη, κ. Γιώργου Πλιάκα.

Η τελετή, με μουσικές, άρωμα και γεύσεις Κρήτης, έχει απώτερο στόχο τόσο την ανάδειξη της Κρήτης, ως αγαπημένου προορισμού, όσο και την τόνωση της αισιοδοξίας -που απαιτείται να επικρατήσει από όλους- στο μέτωπο του Τουρισμού.

Μικρές εκδηλώσεις-συμβολικά καλωσορίσματα- θα πραγματοποιήσει η εταιρία και στους Κρατικούς Αερολιμένες της Κέρκυρας και της Ρόδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook