Με ανατροπή στο σκορ ο Κισαμικός κατάφερε να πετύχει το \”2 στα 2\” στο Καστέλι για τα μπαράζ ανόδου, επικρατώντας με 2-1 του αξιόμαχου Ο.Φ. Ιεράπετρας.
Οι πρωταθλητές Χανίων πήραν προβάδισμα για την άνοδό του στη Δ\’ εθνική και θέλουν την Τετάρτη (30/5, 17.00) στο τρίτο σερί ματς στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου να \”αγκαλιάσουν\” την 1η από τις 2 προνομιούχες θέσεις. 
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και αφού απείλησαν με τους Χρυσοφάκη (7\’) και Δασκαλάκη ( 12\’), πέτυχαν το 0-1 στο 26\’ με το μακρινό σουτ του Χριστάκη. 
Η \”απάντηση\” του Κισαμικού ήταν άμεση αφού στο 29\’ από το φάουλ του Σταυρακάκη ο Κουλάκης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια από τους φιλάθλους, που έδωσαν δυναμικό \”παρών\” στο Καστέλι.
Στο 36\’ ο Αλευράς απέκρουσε το σουτ του Βασαδάκη, ενώ στο 39\’ ο Περαθωράκης \”έπιασε\” αέρα μπροστά από τον τερματοφύλακα του ΟΦΙ.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξαν σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα και μόλις στο 2\’ (47\’) έκαναν την ανατροπή στο σκορ με το γυριστό σουτ του Βασαδάκη μετά από κεφαλιά-πάσα του Περράκη σε πλάγιο του Χαλκιαδάκη.
Στο 61\’ ο Σταυρακάκης είχε την ευκαιρία για το 3-1 αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Αλευρά, με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να χάνεται στο 74\’ όταν ο Ανιάγκμπε ανατράπηκε από τον Μίγγα και ο διαιτητής Βισκαδούρος καταλόγισε πέναλτι. 
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασαδάκης που έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 


Στο 89\’ ο ίδιος παίκτης είχε σουτ που μπλόκαρε ο Αλευράς, ενώ με τη λήξη (94\’) επιχείρησε ξανά να \”νικήσει\” τον Θεσσαλονικό τερματοφύλακα, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Κισαμικός (Βασίλης Γκούμπλιας): Βλαχάκης, Παπακαστρήσιος, Φραγκιουδάκης, Μπουρμπάκης (63\’ λ.τ. Ανιάγκμπε), Χαλκιαδάκης, Σταυρακάκης, Κουλάκης, Βασαδάκης, Ντόντα (51\’ Μπαγλατζής), Περράκης, Περαθωράκης (90+3 Ντεντάκης)
ΟΦ Ιεράπετρας (Γιάννης Παπαγεωργίου): Αλευράς, Διαμαντάκης (84\’ Πινάλες), Δασκαλάκης, Μίγγας, Τζελέπης, Χριστάκης, Ρουμελιωτάκης (λ.τ. 16\’ Ψαριανός), Κορνάρος, Ακαμωτάκης, Μεμετζής, Χρυσοφάκης

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook