Ο σύλλογος εθελοντικής προσφοράς και στήριξης παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο «Ορίζοντας» έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 1 Ιουνίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Χανίων, με θέμα τη δωρεά μυελού των οστών, στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας επιζώντων του καρκίνου.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η εκδήλωση αυτή αποτελεί και κάλεσμα προς όλους τους Κρητικούς να βοηθήσουν τρία μικρά παιδία από τα Χανιά, τα οποία χρειάζονται επειγόντως μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Στέλιος Γραφάκος, διευθυντής της μονάδας μεταμοσχεύσεων μυελού των οστών στο νοσοκομείο Αγία Σοφία, ο Ηρακλής Κάϊλας,  λήπτης μοσχεύματος μυελού των οστών καθώς και ένας εκ των εθελοντών του συλλόγου και ιερέας π. Γεώργιος Περάκης.

Για το θέμα θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου την Τρίτη 29 Μαΐου 2012 και ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο KALLISTON Grecotel Luxury Resort (Γλάρος, Νέα Κυδωνία).

H εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου. Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά την Τράπεζα Χανίων για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και το KALLISTON Grecotel Luxury Resort για τη δωρεάν διαμονή των προσκεκλημένων ομιλητών.