Συνολικά 36 αθλητές πήραν μέρος στο τουρνουά των τμημάτων ενηλίκων του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, το οποίο διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον ΟΑΧ:
Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Χ. το τουρνουά των τμημάτων ενηλίκων του συλλόγου. Οι αγώνες αφορούσαν όλες και όλους που συμμετείχαν την περίοδο 2011 – 2012 στα προγράμματα ενηλίκων του Ο.Α.Χ.
Συνολικά πήραν μέρος 36 παίκτες / παίκτριες σε 4 κατηγορίες: απλό ανδρών, απλό γυναικών, διπλό μεικτό και ομαδικό. Σε όποια κατηγορία και αν συμμετείχε κάποιος έπαιξε τουλάχιστον 2 αγώνες και παρότι η κούραση των συμμετεχόντων ήταν εμφανής, η έκφραση της ικανοποίησης και της ευχαρίστησης ήταν ακόμα εμφανέστερη. 
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα στο απλό ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Καλογεράκης Μάνος ο οποίος επικράτησε στον τελικό του Λιγκουνάκη Μάνου με σκορ 7/5 6/2 σ’ ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών για πάνω από 1 ώρα. 
Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η «μικρή» (είναι κάτω των 18) Μαρκαντωνάκη Γεωργία που επικράτησε στον τελικό της γραμματέας του συλλόγου Αξαρλή Νεκταρίας με το επιβλητικό σκορ 4/0 4/0 με την φιναλίστ εμφανώς καταβεβλημένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια (φιναλίστ και στο διπλό). Νικητές στο ταμπλό των χαμένων ήταν στις μεν γυναίκες η Προκόπη Βίκυ στους δε άνδρες ο Λαφιώτης Παναγιώτης.
Στο διπλό νικητές ήταν οι Βασιλόπουλος Κώστας και Μπομπολάκη Γεωργία επί των Καλογεράκη Μάνου και Αξαρλή Νεκταρίας σ’ ένα επίσης πολύ ενδιαφέρον αγώνα που τελέιωσε με σκορ 5/4 5/3. 
Τέλος στο ομαδικό νικήτρια ήταν η ομάδα των Μαραγκουδάκη Κατερίνα, Τερεράκη Ευαγγελία, Τερεράκη Αφροδίτη και Τζιμπουκάκη Μαρία που στον τελικό πεικράτησαν με 5/1 στις νίκες των Μουζουράκη Μαρία, Χαραρά Γιώργο, Γεόγλου Ίνη και Μπονάτου Κατερίνα. Πιο συγκεκριμένα στον τελικό τα αποτελέσματα ήταν: Τζιμπουκάκη Μ. / Τερεράκη Α. εναντίον Χαραρά – Μπονάτου 2/5, Μαραγκουδάκη / Τερεράκη Ε. εναντίον Μουζουράκη / Γεόγλου 5/2, Τερεράκη Ε. εναντίον Μουζουράκη 5/0, Μαραγκουδάκη εναντίον Χαραρά 5/3, Τερεράκη Α. εναντίον Μπονάτου 5/1 και Τζιμπουκάκη εναντίον Γεόγλου 5/2.
Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν απονομές από τον Γ.Γ. του συλλόγου κ. Αρχοντάκη Γιάννη στους νικητές και τις νικήτριες και επίσης όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τις 2 ημέρες των αγώνων τα εδέσματα που προσφέρθηκαν πλουσιοπάροχα από την διοργάνωση. Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές των τμημάτων ενηλίκων κ. Καϋμενάκη Ηλία, Δρυμαλίτη Γιώργο και Χέλμη Ερμή για την άψογη διοργάνωση και ιδιαίτερα στον κ. Χέλμη Ερμή που ανέλαβε το μεγαλύτερο μέρος της οργάνωσης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook