Απορώ πως τα καταφέρνει ο Γρηγόρης να τους αναστατώνει όλους κάθε φορά που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά.

Αν και χαμηλών τόνων και ενώ ασχολείται κυρίως με την δουλειά του, όποτε βγαίνει εκτός φαρμακείου προκαλεί χαμό.

Το 2006, ως υποψήφιος Νομάρχης Χανίων υποστηριζόμενος απο την ΝΔ, αν και αντιμετωπιζόταν υπεροπτικά απο τον \”πράσινο\” και τον αριστεροανεξάρτητο υποψήφιους, έφερε τα πάνω κάτω με την εκλογή του με αποτέλεσμα τα Χανιά να είναι ο μοναδικός \”μπλε\” νομός της Κρήτης.

Το 2009, ήταν απο τους πρώτους που ανακοίνωσε την παραίτησή του απο την ΝΔ, όταν ο Αντώνης κέρδισε την Ντόρα στις εσωκομματικές εκλογές με αποτέλεσμα να \”παίξει\” πανελλαδικά στα ΜΜΕ.

Το 2010, προκάλεσε και πάλι χαμό με την υποψηφιότητά του στον Δήμο Χανίων κόντρα στον – έως τότε – \”ομοτράπεζό\” του, Κυριάκο, με αποτέλεσμα οι ψήφοι των Νεοδημοκρατών και των \”Μητσοτακικών\” να μοιραστούν και να μείνουν και οι δύο εκτός νυμφώνος.

Και τώρα, πήγε κόντρα σε όλους τους παραπάνω κάνοντας την έκπληξη με την υποψηφιότητά του στην \”Δημιουργία Ξανά\” των Τζήμερου – Μάνου και προκαλώντας αφόρητους πονοκεφάλους σε ΝΔ και ΔΗΣΥ.

Απο την άλλη, εαν τον βρείς στο φαρμακείο ή όπου αλλού και τον ρωτήσεις τι γίνεται, με ύφος πλήρους αθωότητας θα σου απαντήσει :

\”Τίποτα δεν γίνεται.Εγώ κάνω την δουλειά μου.Τι φταίω που οι άλλοι αναστατώνονται ;\”

Μήπως έχει δίκιο ;

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook