Η… κρίση έρχεται, τα καλλιστεία φεύγουν ! Ναι, ναι, ακριβώς όπως σας το λέω… Το καθιερωμένο, ετήσιο ραντεβού που κλείνουν οι Αντεννικοί με την ομορφιά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα φέτος να μην γίνει. Βλέπετε, λόγω κρίσης, οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, σκέφτονται πολύ σοβαρά να μην διοργανώσουν φέτος τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της \”Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς 2011\”.

Αλλωστε, η τηλεοπτική ιστορία έδειξε – αν κρίνουμε από πέρσι – πως ή κάνεις τα καλλιστεία με την… δόξα, τιμή και την λάμψη που τους ταιριάζει ή καλύτερα άστο να πάει άστο, άστο πονάει άστο… Το \”σεμνά κα ταπεινά\” που ακολούθησαν οι τηλε-άνθρωποι του ΑΝΤ1 για να στήσουν την συγκεκριμένη εκδήλωση, τους οδήγησε σε… πανολεθρίαμβο από άποψη εντυπώσεων, αλλά και ποσοστών τηλεθέασης.

Τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσαν τα καλλιστεία της χρονιάς που μας πέρασε, ήταν επιοικώς απαράδεκτα για τα τηλεοπτικά δεδομένα πάντα του συγκεκριμένου διαγωνισμού, ο οποίος απο εκεί που άλλες χρονιές σάρωνε με το πέρασμά του στους πίνακες τηλεθέασης, πέρσι αγκομαχούσε για να τα καταφέρει έστω και να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων, βγάζοντας προς τα έξω μία εικόνα μιζέριας και φθήνιας.

Ετσι, λοιπόν, οι Αντεννικοί βρίσκονται σε δίλλημα για το αν θα ήταν σωστό απο μέρους τους – απο την στιγμή που δεν μπορούν να διαθέσουν τον large προυπολογισμό που χρειάζεται για την διοργάνωση της συγκεκριμένης βραδιάς – να βγάλουν στον αέρα και φέτος καλλιστεία με… εκπτώσεις που θα θυμίζουν τον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της … \”Μις Κολοπετινίτσα\” ή αν θα πρέπει να πατήσουν το pause, μέχρι να περάσουν τα δύσκολα !

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook