«Με την προβολή και προώθηση των τοπικών μας προϊόντων στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού, και τον καλύτερο συντονισμό των Περιφερειακών Ενοτήτων του νησιού με τα Επιμελητήρια ώστε τα προϊόντα μας να διαφημίζονται ενιαία, θα πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο για την Κρήτη. Τον τόπο μας.»

Την δήλωση αυτή έκανε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αμέσως μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε  σήμερα με τον Πρόεδρο και την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Χανίων.

«Το δυνατό μας όνομα συμπλήρωσε ο κ. Αρναουτάκης είναι η Κρήτη, γι’ αυτό και κάναμε θετικά «βήματα» για την προβολή νησιού με την προσέλκυση δημοσιογράφων από διάφορες χώρες του κόσμου που φιλοξενούνται, ξεναγούνται και γνωρίζουν από κοντά τις ομορφιές του νησιού μας».

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολου Βουλγαράκη του αρμόδιου σε θέματα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας κ. Νίκου Καλογερή, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μαργαρώνης και τα μέλη της Διοικητικής κ.κ. Μυλωνάκης, Χαιρετάκης, Τραχαλάκης και Στριλιγκάς, έθεσαν στον κ. Αρναουτάκη μια σειρά θεμάτων όπως μεταξύ άλλων,  η προώθηση των τοπικών μας προϊόντων πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, η άμεση επίλυση του χωροταξικού – χρήσης γης για το Ν. Χανίων και η πορεία υλοποίησης του ΒΙΟΠΑ για το οποίο ο κ. Περιφερειάρχης Κρήτης υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook