Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησε μια 20χρονη φοιτήτρια στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, όταν δέχθηκε την επίθεση ενός 27χρονου κατοίκου της περιοχής που επιχείρησε να την βιάσει μέσα στο ίδιο της το σπίτι!

Ο δράστης είχε στήσει ενέδρα στην άτυχη κοπέλα και, μόλις την είδε να μπαίνει στο σπίτι της, της επιτέθηκε και την έβαλε μέσα χρησιμοποιώντας βία! Η κοπέλα αρχικά αιφνιδιάστηκε, αλλά στη συνέχεια πανικοβλήθηκε όταν ο άγνωστος άρχισε να σχίζει τα ρούχα που φορούσε με σκοπό να την βιάσει! Αμέσως άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ξυπνώντας τους γείτονές της που έβαλαν τις φωνές αναγκάζοντας τον επίδοξο βιαστή να τραπεί σε φυγή. Στην περιοχή έφτασαν αμέσως δεκάδες αστυνομικοί που, με βάση την περιγραφή που έδωσε η φοιτήτρια, άρχισαν έρευνες και μετά από τρεις ώρες συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού.

*** Στην Μυτιλήνη, μια 21χρονη γυναίκα υπέβαλε μήνυση εναντίον ενός 43χρονου που την ανάγκασε με τη βία να μπει στο αυτοκίνητό του χωρίς τη θέλησή της και άρχισε να οδηγεί προς το Ίππειο, ενώ στην διαδρομή εκδήλωσε την πρόθεσή του να την βιάσει. Όμως, η νεαρή κατάφερε να ξεφύγει και να καταφύγει στην Αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, ο επίδοξος βιαστής έπεσε σε μπλόκο στην περιοχή Επάνω Σκάλα της Μυτιλήνης και συνελήφθη.

prοtothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook