\’\’Πόλεμο\’\’ ΕΠΟ – Ολυμπιακού προκάλεσαν οι αδειοδοτήσεις. Οι ερυθρόλευκοι άφησαν αιχμές για εύνοια υπέρ του Παναθηανικού, που ήταν η μοναδική ομάδα που αδειοδοτήθηκε από τη χθεσινή διαδικασία. Το χορό της αντιπαράθεσης άνοιξε ο Σάββας Θεοδωρίδης ο οποίος επιτέθηκε στους παράγοντες της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων δήλωσε :

«Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνονται τέτοιες διακρίσεις πάντα υπέρ μιας ομάδας. Οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον ΠΑΟ ας βάλουν επιτέλους το χέρι στην τσέπη και ας μην προσπαθούν να γλιτώσουν με φακέλους φαντάσματα και με νομικά τερτίπια», ανέφερε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Και συνέχισε: Δεν μπορεί σε αυτή τη χώρα να την πληρώνει πάντα ο νοικοκύρης. Εμείς δηλαδή γιατί παρουσιάσαμε υποδειγματικό φάκελο στην ΕΠΟ; Γιατί να ξεκινάμε από την ίδια ευθεία με αυτούς που καταστρατήγησαν τους κανονισμούς;

Οι κύριοι της ΕΠΟ απέτυχαν παταγωδώς και κακώς είναι σήμερα στις θέσεις τους. Απορώ με τους παράγοντες των άλλων ομάδων που βλέπουν αυτό το σκάνδαλο να εξελίσσεται και διατηρούν την ηρεμία τους. Εμείς θέλουμε όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο από τις αρχές. Και αφού αδειοδοτήθηκε ο ΠΑΟ, για ποιο λόγο να μην πάρουν άδεια και οι υπόλοιπες ομάδες».

Με τη μορφή διαρροών ήρθε η απάντηση της Ομοσπονδίας :

«Τόσο αφελής είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ώστε να ωφελήσει μόνο μία ομάδα, ενώ θα μπορούσε, αφού έχει τέτοια δύναμη, να δώσει… εντολή να αδειοδοτηθούν 2-3 ομάδες για ξεκάρφωμα και έτσι να μην μπορεί να πει κανείς τίποτα;

Αφού μπορεί και επηρεάζει τις επιτροπές αδειοδότησης, γιατί να εκτεθεί κατ’ αυτό τον τρόπο; Και γιατί μπορεί να επηρεάσει μόνο τη δευτεροβάθμια;

Δεν μπορούσε να το… κλείσει το θέμα από τον πρώτο βαθμό; Οι επιτροπές αδειοδότησης είναι ανεξάρτητες και τα μέλη της είναι δικαστικοί που δεν έχουν σχέση με την ΕΠΟ.

Θεωρητικά, αν ήθελε η ομοσπονδία να επηρεάσει κάποιον, αυτός θα ήταν ο διευθυντής αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου που είναι υπάλληλος της ομοσπονδίας.

Μόνο που ο κ. Δημητρίου, ο μοναδικός που έχει εργασιακή σχέση με την ΕΠΟ, ήταν εκείνος που εισηγήθηκε αρνητικά για όλες τις ομάδες!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook