Μετά τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου, που είπε στον Σοφοκλή Πιλάβιο ότι έπαιρνε εντολές από τη… μαφία του ελληνικού ποδοσφαίρου, στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ με καυστικό ύφος μίλησε και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, Γιώργος Σταράκης.
Ο διοικητικός ηγέτης της ΕΠΣΡ τόνισε στην ομιλία του ότι αν δεν πούνε στους προέδρους των Ενώσεων της Κρήτης ότι δεν καταργείται ο Κρητικός όμιλος του Περιφερειακού τότε \”θα σας φτύσουμε\”!
Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Σταράκης, που έκλεισε και με μία μαντινάδα:

«Η φετινή ΓΣ είναι με τη μεγαλύτερη μουρμούρα. Σήμερα φοβάμαι ότι ρίχνουμε στον Καιάδα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ειδικά το κρητικό που καταργούμε τους ομίλους. Θα ήθελα να σας δείξω τη θλίψη, την απογοήτευση των ανθρώπων των ομάδων. Μας στέλνετε με αεροπλάνα και βαπόρια, αυτή την εποχή που ζούνε 3 εκατ. άνθρωποι κάτω από τα όρια της φτώχειας, να παίξουμε στην Αθήνα. Με αυτή την απόφαση μας δίνετε να πιούμε κώνειο. Αν καταργήσουμε τις ομάδες που θα πάνε τα παιδιά. Θα βγάλουμε αντί για ποδοσφαιριστές, δολοφόνους, «νονούς». Πήρα εντολή φεύγοντας, αν έρθετε και δεν μας πείτε ότι δεν καταργείται ο όμιλος της Κρήτης, τότε θα σας φτύσουμε. Θέλω οι πρόεδροι όλων των Ενώσεων της Κρήτης να ψηφίσουν παρών. Θέλω να συγχαρώ τον Βασάρα και τη διαιτησία για το έργο του. Να κλείσω με μία μαντινάδα: «Όσες φορές μαζεύτηκε η μπάλα από τα δίχτυα, τόσες φορές να μπουν χαρές στα σπίτια»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook