Ο Δήμος Δερμιτζάκης είναι το νέο πρόσωπο που κάλεσε στην Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ο Ντράγκαν Άντριτς από το Ναυτικό Όμιλο Χανίων ANEK LINES, επιβραβεύοντας τον έτσι για την εξαιρετική του φετινή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. 
Εκτός του Δερμιτζάκη, στο κάμπινγκ προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κλήθηκε εκ νέου και ο Κώστας Γαλανίδης, με τους δύο αθλητές να καλούνται να ευρίσκονται την Πέμπτη 7 Ιουνίου (και ώρα 09.30 το πρωί) στο Ζάππειο κολυμβητήριο. Αναλόγως των εντυπώσεων που θ’ αφήσουν οι πολίστες του Ν.Ο.Χ., ο Ντράγκαν Άντριτς θα αποφασίσει αν θα τους πάρει μαζί στην αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Αναλυτικά οι κλήσεις του κ. Άντριτς, είναι οι εξής:
Δεληγιάννης, Δελακάς, Κολόμβος, Μουρίκης, Φουντούλης, Γαλανόπουλος (Ολυμπιακός), Καραμπέτσος, Χατζηθεοδώρου, Μίραλης, Θεοδωρόπουλος (Χίος), Γ. Αφρουδάκης, Κοκκινάκης (Παναθηναϊκός), Βουλγαράκης, Ελμισιάν, Μυλωνάκης, Χρ. Αφρουδάκης, Βλαχόπουλος, Γούνας (Βουλιαγμένη), Γαλανίδης, Δερμιτζάκης (Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES), Ποντικέας (ΠΑΟΚ), Καπότσης (Πανιώνιος).
nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook