Δεν έλειψε κανείς χτες από την μεγάλη εκδήλωση του flashnews.gr στο LONDON.

Υποψήφιοι Βουλευτές, Καθηγητές της Ιατρικής σχολής, Αυτοδιοικητικοί, Εκπρόσωποι φορέων απ όλους τους επαγγελματικούς χώρους, Άνθρωποι της αγοράς, ήταν όλοι εκεί.

Αυτό όμως που σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά ήταν η έντονη παρουσία συναδέλφων δημοσιογράφων σχεδόν απ όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Αερομεταφορές και τουρισμός στην εκδήλωσή μας

Το παρών όμως έδωσαν και άνθρωποι του τουρισμού και του αεροπορικού χώρου , όπως ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου με την σύζυγο του,την αντιπρόεδρο των Ξενοδόχων Ηρακλείου Μαρίτα Καράτζη, άνθρωποι του ομίλου TEZ TOUR VERSUS με την κα Μάγδα Κατόπη υπεύθυνη επικοινωνίας, και τον Διευθυντή Πτητικής Εκμετάλευσης της αεροπορικής εταιρίας BLUE BIRD κυβερνήτη Κώστα Δάλλη,καθώς και τον κυβερνήτη της AEGEAN Νικόλαο Νικητάκη με την σύζυγο του προισταμένη θαλάμου επιβατών Μαρία Σακλαμπάνη.

Επίσης συναντήσαμε τον κ Γιώργο Σμπώκο, αρχιτέκτων μηχανικό και αντιπρόεδρο της μεγάλης εταιρίας της οικογένειας, στον τουρισμό.

Οι πρώτοι του ραντεβού

Πρώτοι πρώτοι και απόλυτα συνεπείς στην ώρα άφιξης των προσκεκλημένων (21:00), ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ (και πρώτος σε σειρά κατάταξης στις εκλογές της 6/5) Μαν Συντιχάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μαν. Κουμαντάκης και ο Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Χάρης Βαβουρανάκης με τον Γιώργο Τσιχλάκη από το Ράδιο Κρήτη.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις απο το LONDON.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο χώρος και το προσωπικό του LONDON σε όλους μας τους προσκεκλημένους στην χτεσινή εκδήλωση.

Άψογη εξυπηρέτηση,καλό φαγητό,ξεχωριστός χώρος που αναδείχτηκε από μια άγνωστη μέχρι χτες για το σημείο πρωτοβουλία.

Οι άνθρωποι του ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, σε μια βραδιά με ιδιαίτερη σημασία.

Αξίζει να αναφερθούμε όμως και στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία και να απευθύνουμε ένα \”ευχαριστώ\” που ήταν υποστηρικτής της βραδιάς.

Ναυτ. Π.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook