Σφοδρή επίθεση κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη, όπου περιοδεύει, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης, μιλώντας για «κόμματα της μίζας και της ρεμούλας».

Αναφερόμενος στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου σημείωσε πως «πρέπει να μας πούνε μέσα από το ΠΑΣΟΚ, αν είναι βλάκες ή συνένοχοι. Βλάκες διότι δεν κατάλαβαν ότι κάποιος από εκεί μέσα έβγαζε με τα τσουβάλια λεφτά, ή συνένοχοι αν το ήξεραν και έκαναν απλώς το κορόιδο».

»Βεβαίως, συμφωνώ με τον κ.Τσίπρα ότι κόμματα, όπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν μπορούν να πάρουν μέρος σ' αυτές τις εκλογές, γιατί έχει αποδειχθεί δικαστικά από το Μόναχο ότι έχουν πάρει μίζες. 'Άρα λοιπόν είναι αδιανόητο σήμερα άνθρωπος να πάει να ψηφίσει τα κόμματα της μίζας και της ρεμούλας».

Ο κ.Καρατζαφέρης συμπλήρωσε, πάντως, ότι «η Ελλάδα δεν θα πορευθεί ούτε με ακροβασίες, ούτε με γονυκλισίες».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επανέφερε την πρότασή του για την «ευρωδραχμή» και εξήγησε: «Η πρότασή μας είναι για δύο χρόνια, δηλαδή για συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, να υπάρχουν δύο νομίσματα. Το επίσημο νόμισμα της χώρας θα είναι το ευρώ και η ευρωδραχμή για το εσωτερικό της χώρας. Εάν λοιπόν πληρώνονται σε ευρωδραχμή όλοι, μεταξύ αυτών και οι λαθρομετανάστες, δεν θα μπορούν να βγάζουν 12 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο στις χώρες τους».