Σε πρώτη φάση τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά δεν πραγματοποίησαν την απειλή τους για αποχή, ωστόσο αν τελικά προβούν σε μια τέτοια κίνηση θα κριθεί αύριο μετά την συνάντηση τους με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Χατζηδάκη.

Σήμερα έγινε προπόνηση στη Μ.Ελιά σε χαλαρούς ρυθμούς κυρίως λόγο των άσχημων καιρικών συνθηκών, ενώ κάποιοι ακολούθησαν πρόγραμμα γυμναστικής με βάρη.

Η σκέψη της αποχής δεν έχει αποκλειστεί, αλλά αν θα γίνει θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της συνάντησης που θα έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ο οποίος και θα παραστεί στο γήπεδο. Αν υπάρξει δέσμευση εκ μέρους της διοίκησης ότι θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα το όποιο έχει να κάνει με τους μισθούς τους, τότε οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά. Διαφορετικά οι παίκτες θα συζητήσουν μεταξύ τους ώστε να αποφασίσουν το επόμενο βήμα τους με την αποχή να είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο.

Οι διοικούντες πάντως έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό προκειμένου να δοθεί έστω και προσωρινά μια λύση.

Εν τω μεταξύ, μετά τον αγώνα με τη Χερσόνησο, ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων Blue Boys συγκέντρωσε και μοίρασε στους παίκτες το ποσό των 1.000 ευρώ περίπου από έρανο που έγινε κατά τη διάρκεια του περασμένου αγώνα για να καλυφθεί μέρος των οφειλομένων τους, ενώ εκ μέρους της διοίκησης μοιράστηκαν ακόμα 500 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook