Την Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης στα πλαίσια των επαφών και επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα και τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ηρακλείου

Ο Δήμαρχος συνεργάστηκε με την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Σοφία Χατζηθωμά –Σινάνη για διάφορα προβλήματα σε πολλά από τα οποία έδωσε άμεσα λύσεις ενώ όπως είπε όλες οι εκκρεμότητες θα εξετασθούν ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιλυθούν και αυτές.

ΝΕΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Επίσης συνομιλώντας με κατοίκους της περιοχής είπε ότι η Δημοτική Αρχή έχει ήδη προχωρήσει σε πολλές παρεμβάσεις όπως στην ανέγερση νέου βρεφονηπιακού σταθμού που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 25 παιδιά και θα λειτουργήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ,έχει δρομολογηθεί η ανάπλαση της πλατείας του παλιού οικισμού Καλιθέας που θα περιλαμβάνει και πλακόστρωση ,ανανεώνεται το παλιό αποχετευτικό δίκτυο με τη δημιουργία νέου που θα συνδυαστεί με την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού το επόμενο διάστημα από τη ΔΕΥΑΗ και θα τοποθετηθούν φωτιστικά στο πάρκο ώστε να καταστεί ασφαλές για μικρούς και μεγάλους.

Ο κ. Κουράκης ανταποκρίθηκε επίσης στο αίτημα του Ιερέα της Ενορίας Καλιθέας Παπα-Νικόλα Παπαδάκη για την κατασκευή ειδικής σκάλας που θα ενώνει μέσω της Εκκλησίας τον παλιό με το νέο οικισμό ενώ υποσχέθηκε επισκεπτόμενος και το νηπιαγωγείο της περιοχής να βοηθήσει ώστε να επεκταθεί το ωράριο και να γίνει ολοήμερο προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι γονείς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook