Ζήσαμε από κοντά εχτές το βράδυ το περιστατικό του πυροβολισμού της γυναίκας από τον τοξικομανή και μάλιστα βρεθήκαμε στο σημείο, σχεδόν ταυτόχρονα την ώρα έφυγε ο δράστης τρέχοντας από το σημείο του εγκλήματος.

Παρακολουθώντας τις έρευνες της Αστυνομίας στην γύρω περιοχή, διαπιστώσαμε για μία ακόμα φορά πόσο δύσκολο και επικίνδυνο είναι το επάγγελμα του Αστυνομικού και πως δεν έχουν καμία αξία τα 800€ – 900€ που πληρώνονται, μπροστά στο ενδεχόμενο της απώλειας της ζωής τους.
Στα σκοτεινά σημεία στο λεγόμενο Ρέμα στα Λενταριάνα, ενώ σάρωναν με τα πόδια οι άντρες των ΤΑΕ, της ΟΠΠΚΕ, με τις μηχανές η ΔΙΑΣ και βέβαια η Ασφάλεια και η Αστυνομία, συνειδητοποιήσαμε πόσο εκτεθειμένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι απέναντι σε έναν τρελό με μία καραμπίνα, που ανά πάσα στιγμή μπορούσε από το οποιοδήποτε σημείο να πυροβολήσει με πιθανότητα να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή. 
Οι άνθρωποι αυτοί που βρίζουμε σε κάθε ευκαιρία γιατί «πλάκωσαν» στο ξύλο κουκουλοφόρους που σπάνε μαγαζιά σε κάποια πορεία, είναι αυτοί που φροντίζουν για την ασφάλεια μας…

Γ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook