«Ήμουν εκεί. Τα είδα όλα. Ο Καβαλιέρε ήρθε τουλάχιστον μία φορά σε σεξουαλική επαφή με την Μαροκινή όταν εκείνη ήταν ανήλικη και την πλήρωσε με 5.000 ευρώ. Του άρεσε γιατί ήταν πολύ νέα», είπε η Μισέλ Κονσεισάο σε συνέντευξή της στο περιοδικό L’Espresso.

Η μάρτυρας κλειδί στην δίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την υπόθεση Ρούμπι-γκειτ με πρωταγωνίστρια την Μαροκινή Καρίμα ελ Μαχρούγκ γνωστή ως Ρούμπι, καίει τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό με τις δηλώσεις της.

Παρά τα όσα ισχυρίζεται ο Μπερλουσκόνι για «σεμνά δείπνα» στη βίλα στο Αρκορε που καμία σχέση με όργια δεν είχαν, φαίνεται ότι η Κονσεισάο έχει άλλη άποψη για τα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα. Έτσι η Βραζιλιάνα που ζει χρόνια στο Μιλάνο, είναι έτοιμη να πει όλη την αλήθεια.

«Θα πω την αλήθεια στους δικαστές ακόμα κι αν ο Σίλβιο με πίεσε να είμαι καλό παιδί στο δικαστήριο», δήλωσε συμπληρώνοντας όμως ότι φοβάται για τη ζωή της, αλλά δεν αντέχει άλλο να κουβαλάει την ρετσινιά της πόρνης καθότι κι η ίδια υπήρξε συχνή επισκέπτρια στις βίλες του Καβαλιέρε.

«Εκείνο το βράδυ, όπως πάντα ο Μπερλουσκόνι επέλεξε με ποια θα πήγαινε στη κρεβατοκάμαρα. Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια εκείνη τη φορά, μια και όσες μένουν το βράδυ εκεί παίρνουν 5.000 ευρώ ή και περισσότερο ενώ οι άλλες 1.000 ή το πολύ 2.000 ευρώ. Η Ρούμπι είχε ξαναπάει στη Βίλα Αρκορε και ήλπιζε (να είναι η επιλαχούσα). Εκείνο το βράδυ όμως ο πρόεδρος επέλεξε την Μπάρμπαρα Γκουέρα. Η πόρτα του δωματίου ήταν μισάνοιχτη και εγώ βρισκόμουν στο διπλανό δωμάτιο με τα άλλα κορίτσια. Η Ρούμπι ήταν μαζί μας και όλες ρίχναμε κλεφτές ματιές μέσα στη κρεβατοκάμαρα και γελούσαμε λέγοντας “κοίτα την πως υποκρίνεται”. Ξαφνικά δεν ακούγαμε τίποτα και η Μπάρμπαρα βγήκε λέγοντας μας ότι κοιμήθηκε. Τότε η Ρούμπι πιο γρήγορη από τις υπόλοιπες κατάφερε να μπει μέσα», είπε η Κονσεισάο. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν ξύπνησε τον κατάκοπο Καβαλιέρε απάντησε «ναι, τα έκανε όλα εκείνη. Κι όταν τέλειωσε το πάρτι ο Μπερλουσκόνι έδωσε χρήματα στις κοπέλες κι η Ρούμπι πήρε έναν φάκελο με 5.000 ευρώ». Οσο για τις λεπτομέρειες γύρω από τις αμοιβές των κοριτσιών η Βραζιλιάνα είπε ότι η τότε 17 ετών Ρούμπι είχε πει στον 73χρονο Μπερλουσκόνι ότι ήθελε τα χρήματα για να κάνει αυξητική στήθους κι εκείνος της είχε απαντήσει «όχι, εσύ είσαι όμορφη έτσι» και όπως σχολίασε η Κονσεισάο «για εκείνον η Ρούμπι ήταν σαν μια κούκλα. Ήταν μικρό κοριτσάκι και αυτό ήταν που του άρεσε».

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook