Το Etape Concept μαγνητίζει τα βλέμματα στην έκθεση της Λειψίας.

Η τσέχικη εταιρεία Benet Automotive παρουσίασε ένα ιδιαίτερο pickup το οποίο βασίζεται πάνω στο μοντέλο της Skoda, Yeti, το οποίο θα βρίσκεται στην έκθεση της Λειψίας.

Η Benet Automotive παρουσίασε μια διαφορετική έκδοση του Skoda Yeti για επαγγελματική χρήση, αλλά και για αυτούς που θέλουν περισσότερο χώρο στο πίσω μέρος χωρίς να τους περιορίζει η… οροφή.

Το Etape Concept θα βρίσκεται στην έκθεση AMI (Auto Mobil International) της Λειψίας στη Γερμανία μέχρι και τις 10 Ιουνίου και είναι ένα από τα μοντέλα που θα μαγνητίσει αρκετά βλέμματα.Η τσέχικη φίρμα έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τη Skoda και έχει πραγματοποιήσει αρκετές μετατροπές πάνω στα μοντέλα της, ωστόσο το Etape Concept είναι από τα μεγαλύτερα βήματα που έχει κάνει ως προς τη «μεταμόρφωση».

Η μόνη διαφορά που έχει στο εσωτερικό του πρωτότυπου pickup είναι η τοποθέτηση δύο αγωνιστικών καθισμάτων τύπου bucket μάρκας Sparco και το ταμπλό έχει λευκή με κόκκινη επένδυση.

Τέλος, το συγκεκριμένο μοντέλο κατασκευάστηκε για διαφημιστικούς λόγους γιαυτό μη περιμένετε να βγει και σε παραγωγή.autotriti.gr