Μια από τα πιο φρέσκα πρόσωπα, η Μιράντα Κερ, αποδεικνύει ότι δεν είναι απαραίτητοι να σκορπάς μια περιουσία για να δείχνεις κούκλα. Επένδυσε στο έλαιο καρύδας, το λιπ-μπάλμ, το έλαιο άγριας τριανταφυλλιάς και το κουτάλι σου για να δεις το δέρμα σου πιο λαμπερό από ποτέ και να πιείς νερό στο όνομα της Μιράντα!

Η 29χρονη Μιράντα Κερ είναι κούκλα αλλά επειδή η φύση μόνη της δεν φτάνει εφαρμόζει απαραίτητα ορισμένα όχι και τόσο συνηθισμένα μυστικά ομορφιάς! Αν θέλεις και εσύ να είσαι κούκλα σαν την Μιράντα τότε δεν έχεις παρά να αρχίσεις να γυρίζεις τις βλεφαρίδες σου με το κουτάλι που έχεις στην κουζίνα σου! Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις τα πιο παράξενα μυστικά της Μιράντα για αν είσαι πάντα κούκλα!

Τέλειο δέρμα σαν της Μιράντα:Ακολουθεί φυσικά την minimum ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της: καθαρισμός, τόνερ και ενυδατική αλλά το μυστικό της έχει το όνομα: έλαιο άγριας τριανταφυλλιάς. Όπως λέει η ίδια τώρα που είναι μανούλα δεν έχει και πολύ χρόνος τη διάθεση της για να ασχοληθεί με το δερματάκι της και έτσι απλώνει έλαιο άγριας τριανταφυλλιάς κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το έλαιο αυτό είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά πράγμα που σημαίνει ότι ενεργεί σε βάθος στα κύτταρα και αναζωογονεί την επιδερμίδα σου! Όπως λέει η ίδια: «το βάζω τη νύχτα και το πρωί όταν ξυπνάω λάμπω».

Καρύδα αγάπη μου: Το λάδι καρύδας της \”Victoria\’s Secret\” ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες στο site της εταιρίας και όχι άδικα , αφού το κορίτσι δεν μπορεί μέρα χωρίς την καρύδα του! Το κορίτσι καταναλώνει το λάδι καθημερινά αφού έχει τέλειες ενυδατικές ιδιότητες για το δέρμα και είναι στην ουσία ένα καλλυντικό της φύσης! Σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρει?

Θέλεις να δώσεις έξτρα λάμψη στα ματάκαι σου; Τότε δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις λιπ-μπαλμ στην εξωτερική γωνία των ματιών ψηλά στα μάγουλα για να δώσεις άμεσα αίσθηση φρεσκάδας και λάμψη στα μάτια σου!

Θέλεις απαλό δέρμα σε όλο το κορμάκι σου; Τότε κάντο όπως η Μιράντα και χρησιμοποίησε την βούρτσα για το σώμα για να κάνεις απολέπιση και να απομακρύνεις τα νεκρά τα κύτταρα μετά το μπάνιο και θα δεις την επιδερμίδα σου πιο απαλή και λαμπερή από ποτέ!

womenonly.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook