Βολές εναντίον των Αντ.Σαμαρά και Ευ.Βενιζέλου εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο περιοδείας του σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας.

«Αυτοί που συνυπέγραψαν για τους όρους του μνημονίου και τα μνημόνια , αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στην τρόικα και του Έλληνες τους οδήγησαν στην αγχόνη να ξέρουν ότι δεν θα γλιτώσουν και θα πληρώσουν ποινικά και αστικά» δήλωσε.

Για μια ακόμη φορά ο ειεσήμανε ότι δεν θα συνεργαστεί με τον κ. Σαμαρά και τα μνημονιακά κόμματα.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε ότι δεν έχουν κοινούς στόχους και δεν συγκλίνουν τα προγράμματα τους στα εθνικά θέματα.

Νωρίτερα βρέιθηκε στο Νευροκόπι, από όπου καυτηρίασε τις πολιτικές που έχουν οδηγήσει στο να περνούν τα σύνορα οι κάτοικοι της περιοχής για να βρουν φθηνά καύσιμα, αλλά και προϊόντα.

Πρότεινε τη δημιουργία Ειδικών Φορολογικών Ζωνών με χαμηλούς συντελεστές για να υποστηριχθεί ο φθηνός τρόπος παραγωγής, αλλά και η αύξηση της κατανάλωσης που θα δώσει έσοδα στο κράτος.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μπορούν να ανεχθούν άλλο την υπάρχουσα κατάσταση στον τομέα της ασφάλειας και δη στο ζήτημα του υπερπληθυσμού των λαθρομεταναστών, καθώς και της εγκληματικότητας από τα αφύλακτα σύνορα όπως αυτά της περιοχής Εξοχής.

Ως προς το τελευταίο δεσμεύθηκε να προτείνει τη φύλαξη του σημείου από δυνάμεις του Στρατού.