Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού με επίσκεψή της στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β.Βαρχινογιάννη- Ελπίδα.

Σύσσωμη η ομάδα των παικτών του πρωταθλήματος και αντιπροσωπεία της ΠΑΕ, βρέθηκαν κοντά στα 110 παιδιά που φιλοξενούνται στη Μονάδα, με ζεστά χαμόγελα και πολλά δώρα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κος Εμμανουήλ Παπασάββας, τους υποδέχτηκαν και τους ξενάγησαν στους θαλάμους και στους χώρους της Ογκολογικής Μονάδας όπου έμειναν πολλή ώρα με τα παιδιά μοιράζοντάς τους αυτόγραφα, δώρα και αγκαλιές.

Εκ μέρους των παικτών δηλώσεις έκαναν ο Αλέξης Τζόρβας και ο Djibril Cisse που εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το καινούριο νοσοκομείο, το οποίο χαρακτήρισαν «πρότυπο» και «μοναδικό στο είδος του» σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς και τη χαρά τους που βρίσκονται κοντά στα παιδιά  για να τους δώσουν κουράγιο και αισιοδοξία.

Από την πλευρά της η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε και συνεχάρη την αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού για το παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας που δίνουν με την επίσκεψη αυτή αλλά και για τη σταθερή και συνεχή υποστήριξή τους εδώ και πολλά χρόνια στο Σύλλογο Ελπίδα.

Κατά την αποχώρηση της ομάδας, Ο Αλέξης Τζόρβας αφού συνεχάρει  την κυρία Βαρδινογιάννη που έφερε εις πέρας ένα τόσο μεγάλο έργο, την διαβεβαίωσε  ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα στο πλευρό της για να στηρίξουν το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook