Ο Νεόφυτος Σακελλαρίδης του Κρόνου Νικαίας ήταν ο νικητής της ανάβασης Προδρομίου, που εντάσσεται στον αγώνα \”Μάχη της Κρήτης 2012\”, που διοργανώνει ο Τάλως ΑΝΕΚ LINES μαζί με τον Δήμο Κανδάνου-Σελίνου.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:
Ο αγώνας του Σαββάτου (9/6) διεξήχθη με άριστες καιρικές συνθήκες σε μια πανέμορφη διαδρομή από την Παλαιόχωρα-Ανύδρους-Προδρόμι με τερματισμό 3 χ.λ.μ  μετά το χωριό και θέα το Λιβυκό πέλαγο και την Γαύδο. 
Σε ένα συναρπαστικό αγώνα με πολύ ένταση και επιθέσεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα νικητής αναδείχθηκε ο Σακελλαρίδης Νεόφυτος του Κρόνου Νίκαιας ο οποίος αποσπάστηκε τα τελευταία 6 χ.λ.μ και τερμάτισε μόνος,  τον ακολούθησε ο Παπαδερός Αλέξανδρος του ΤΑΛΩ και ο Κουρμπέτης Ανέστης του ΠΕΣΑ Αστερα.
Νικητές ανά κατηγορία:
ΕΦΗΒΟΙ
ΦΑΡΑΝΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ  Ο.Α.ΣΟΥΔΑΣ
ΠΑΙΔΕΣ
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ  ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΤΑΛΩΣ ANEK LINES
ΜΑΣΤΕΡ Α’
ΨΑΡΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΑΛΩΣ ANEK LINES
ΜΑΣΤΕΡ Β’ 
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  ΤΑΛΩΣ ANEK LINES
ΜΑΣΤΕΡ Γ’
ΑΝΕΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES
ΟΠΕΝ
Αγριμάκης Μανώλης
ΑΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Παπαδογιαννάκης Νίκος
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Άντζελα Rvovic
ΑΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Κουκουλάς Ευτύχης
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Αρναουτίδη Μαρία

Ευχαριστήριο

O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τους όλους τους αθλητές που συμμετείχαν τον  συνδιοργανωτή Δήμο Κανδάνου-Σελίνου, το ΚΑΦΕ ΦΟΙΝΙΚΑΣ και τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο . 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook