Την απόφαση της εταιρίας KUONI travel Holding να οργανώσει το ετήσιο συνέδριο της για το έτος 2012 στην Κρήτη ευχαριστούν δημόσια ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου με σχετική ανακοίνωσή τους.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση η εταιρία “Kuoni travel holding” είναι ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Ευρώπης , δραστηριοποιείται στο νησί μας πολλά χρόνια και αποδεικνύει πάντα έμπρακτα, και δει σε δύσκολες εποχές, την στήριξη της στον Κρητικό τουρισμό.

Τα ξενοδοχεία του Ηρακλείου , αλλά και όλοι οι φορείς του τουρισμού , θα βοηθήσουν ώστε το συνέδριο να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία .

Να σημειωθεί ότι το ετήσιο συνέδριο της εταιρίας KUONI travel Holding θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο
στο ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach την ερχόμενη Τετάρτη 13 Ιουνίου.

Με δηλώσεις του στο flashnews.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Ανδρέας Μεταξάς τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή το γεγονός ότι της εταιρίαKUONI travel Holding αποφάσισε να κάνει το ετήσιο συνέδριό της στην Κρήτη.

Μάλιστα η KUONI travel Holding ανέκαθεν αγαπούσε την Κρήτη όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, θα προτείνουν δράσεις ώστε να ενισχύσουν από κοινού τη ροή τουριστών από αγορές όπως την Ελβετία και Σκανδιναβικές χώρες.

Ο κ. Λευτέρης Παπακαλιάτης, γενικός γραμματέας του συνδέσμου τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης αναφέρει χαρακτηριστικά : \” Η εταιρία KUONI travel holding δέχτηκε φέτος να πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριο στο Ρέθυμνο, παρά την οικονομική κρίση με την οποία είναι αντιμέτωπη το νησί\”.

Ακόμα συμπληρώνει : \” Με αυτό τον τρόπο η εταιρία δείχνει έμπρακτα την υποστήριξη της στην Κρήτη και την Ελλάδα\” .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook