Στην ανεύρεση περίπου 500.000 ευρώ που θα επιτρέψουν τη ναύλωση καραβιού για τη γραμμή Ρέθυμνο – Πειραιάς από την Cretal Lines, προσδοκά η εταιρεία, σε συναντήσεις με φορείς της πόλης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας Γιάννη Νικολούδη, η γραμμή είναι βιώσιμη και το μόνο που απομένει για να τεθεί σε λειτουργία είναι η οικονομική συμμετοχή από την περιφέρεια, τους δήμους, το Επιμελητήριο και άλλων τοπικών φορέων.

Προς την κατεύθυνση αυτή πραγματοποιήθηκε συνάντηση το περασμένο Σάββατο στη γραφεία της εταιρείας με πλήθος θεσμικών φορέων. Η συνάντηση έγινε στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα, της αντιπεριφερειάρχη, Μαίρης Λιονή, των δημάρχων Ρεθύμνου, Γ. Μαρινάκη, Αγίου Βασιλείου, Γ. Πιπεράκη και Ανωγείων, Σ. Κεφαλογιάννη και εκπροσώπων των δημάρχων Μυλοποτάμου και Αμαρίου. Επίσης, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων, όπως το επιμελητήριο Ρεθύμνου.

Απτά αποτελέσματα από τη συνάντηση δε φαίνεται να προέκυψαν ενώ από την πλευρά των Δήμων, μόνο ο δήμος Αγ. Βασιλείου ψήφισε την αγορά μερίδων αξίας 50.000ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook