Σε ανοιχτή του επιστολή, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος του ΛΑΟΣ στο Ηράκλειο κ.Νικόλαος Κοσόγλου αναφέρει τα εξής :

\” Το 2007 υπήρξα υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ του Γ.Καρατζαφέρη. Επίσης υπήρξα και αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του συγκεκριμένου κόμματος.

Όπως χιλιάδες Έλληνες, διαπίστωσα κι εγώ από πρώτο χέρι την απύθμενη κοροϊδία του συγκεκριμένου κόμματος και του αρχηγού του, προς τον Ελληνικό Λαό και παραιτήθηκα αμέσως. Καπηλεύτηκε τα Εθνικά μας Ιδανικά προβάλλοντας ένα προσωπείο εντελώς διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι, κρύβοντας τις σκοτεινές διαπλοκές με τις οποίες είχε και έχει συναλλαγές.

Δεν θα γράψω κάτι περισσότερο μιας και ο Ελληνικός Λαός έχει ήδη «καταδικάσει» την συγκεκριμένο πολιτικό φορέα. Με αυτή την επιστολή όμως, επιθυμώ να δηλώσω την αμέριστη συμπαράσταση μου στο πραγματικό Λαϊκό Εθνικό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ειδικότερα στον Περιφερειάρχη Κρήτης, μέλος της Κ.Ε και υποψήφιο στον Νομό Ηρακλείου κ. Καρεφυλλάκη Σταύρο, καλώντας όλους τους φίλους και ψηφοφόρους μου να πράξουν το ίδιο στηρίζοντας τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως τον μοναδικό Εθνικό φορέα ελπίδας και αντίστασης στο ζοφερό και καταστροφικό μέλλον που έχουν σχεδιάσει για την Πατρίδα μας.

Κοσόγλου Νικόλαος
Ηράκλειο Κρήτης\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook