Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθούν ομαλά τα τοπικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

\”Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, με τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012 όλων των κατηγοριών, νιώθουν την ανάγκη να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν όλους τους εμπλεκομένους, για την σημαντική βοήθεια και την προσπάθεια που κατέβαλλαν, για την ομαλή διεξαγωγή και λήξη των πρωταθλημάτων, που μέχρι και την τελευταία αγωνιστική κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων:

-Την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε. Π. Σ. Χανίων και τους Διαιτητές, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, για τη σωστή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

– Τους ιατρούς των αγώνων, για την μεγάλη προσφορά τους προς τους ποδοσφαιριστές, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

– Τους παρατηρητές των αγώνων και Διαιτησίας.

– Τους παράγοντες και τους αθλητές των σωματείων για την συμπεριφορά τους , στους αγωνιστικούς χώρους και για την εν γένει προσπάθεια που κατέβαλλαν καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

– Τους προπονητές των ομάδων όλων των κατηγοριών.

– Τους Χανιώτες φιλάθλους για την παρουσία τους στους αγώνες.

– Τα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, ως και τους αθλητικούς συντάκτες για τη σωστή και αντικειμενική ενημέρωση που παρείχαν σε όλους τους τομείς.

  Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές και στις οικογένειες τους , υγεία και ότι επιθυμούν.

 

                               Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ.                                              ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook