Ένας ονειρικός Πλατανιάς έδωσε τις δικές του απαντήσεις σε όσους μιλούσαν απαξιωτικά για αυτόν και δεν τον υπολόγιζαν, πετυχαίνοντας περήφανη νίκη με 3-2 στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής.
Το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν ήταν καθόλου καλό για τον Πλατανιά, αφού μόλις στο 12\’ ο Ντίνας έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Ατματζίδη κατάφερε να \”τρυπήσει\” την άμυνα της χανιώτικης ομάδας και να \”νικήσει\” τον Λαζαρίδη για το 1-0.
Η συνέχεια όμως άνηκε στους \”ερυθρόλευκους\” που με εκπληκτική απόδοση κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν στο 26\’ με τον Μαραγκουδάκη, αλλά να πάνε και στα αποδυτήρια με προβάδισμα χάρη στο γκολ του Ναζλίδη στο 44\’.
Στην επανάληψη πάλι δεν μπήκε καλά ο Πλατανιάς, με την Παναχαϊκή να εκμεταλλεύεται ένα λάθος του Δημήτρη στην άμυνα και να ισοφαρίζει στο 53\’ με τον Βλασόπουλο.
Χωρίς να έχουν το ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ αν εκμεταλλευόντουσαν τα λάθη που έγιναν στην άμυνα της Παναχαϊκής από Κωνσταντινίδη και Ιωάννου. 
Τελικά αυτό το κατάφεραν με το εύστοχο πέναλτι του Ναζλίδη στις καθυστερήσεις.

Το φιλμ του αγώνα


12\’ ΓΚΟΛ: Ο Ντίνας παίζει ιδανικά το \”1-2\” με τον Ατματζίδη και βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας πλασάρει σωστά για το 1-0.

14\’ Σέντρα-σουτ του Μιρτσέτα αποκρούει με δυσκολία ο Πουρής σε κόρνερ.
16\’ Καλή επιθετική προσπάθεια του Πλατανιά, με τον Θεοδωρέλλη να ανακόπτει σωτήρια τον Ναζλίδη πριν βγει τετ-α-τετ με τον Πουρή.
19\’ Επικίνδυνο γύρισμα του Γκονζάλες και πάλι ο Θεοδωρέλλης απομακρύνει σωτήρια. 

26\’ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική επίθεση του Πλατανιά με τον Πάγκαλο να σεντράρει ιδανικά και τον Μαραγκουδάκη με σουτ να ισοφαρίζει σε 1-1.

33\’ Σουτ του Ατματζίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
39\’ Επικίνδυνα ο Ντίνας γυρίζει την μπάλα και ο Πάγκαλος απομακρύνει μπροστά από τον Ουαταρά. 

44\’ ΓΚΟΛ: Κακό διώξιμο του Πουρή ο Μιρτσέτα πασάρει στον Μαραγκουδάκη, που κάνει το γύρισμα στον Ναζλίδη, ο οποίος με πλασέ πετυχαίνει το 1-2. 

50\’ Σουτ του Βλασόπουλου μπλοκάρει ο Λαζαρίδης.

52\’ ΓΚΟΛ: Τραγικό λάθος του Δημήτρη μέσα στην περιοχή, ο Ουρτάδο πλασάρει για να αποκρούσει ο Λαζαρίδης αλλά ο Βλασόπουλος με πλασέ και την μπάλα να κοντράρει ισοφαρίζει σε 2-2.

63\’ Κόρνερ του Ουαταρά κεφαλιά του Φατιόν η μπάλα άουτ.
68\’ Δυνατό σουτ του Μαραγκουδάκη με το αριστερό καταλήγει άουτ.
70\’ Λάθος γύρισμα του Κωνσταντινίδη ο Μαρτσάκης προσπαθεί να επωφεληθεί ο Μαρτσάκης αλλά ο Πουρής μπλοκάρει,
74\’ Νέο λάθος γύρισμα στην άμυνα της Παναχαϊκής από τον Ιωάννου ο Μαραγκουδάκης κερδίζει την μπάλα και προσπαθεί να περάσει τον Πουρή, ο οποίος μπλοκάρει σωτήρια.
83\’ Κεφαλιά του Ατματζίδη άουτ.

90\’+1\’ ΓΚΟΛ: Ο Γκονζάλες κερδίζει πέναλτι από τον Κοιλιάρα και ο Ναζλίδης ευστοχώντας χαρίζει μία μεγάλη νίκη στο Πλατανιά (2-3).

Παναχαϊκή: (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Σπίνουλας (69\’ Κωνσταντινίδης), Κοιλιάρας, Θεοδωρέλλης (83\’ Σκαρτσίλας), Ιωάννου, Ουαταρά, Φατιόν, Βλασόπουλος (75\’ Φούφουλας), Ντίνας, Ουρτάδο, Ατματζίδης.
Πλατανιάς: (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Μανουσάκης, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Δημήτρης, Δέντσας, Γκονζάλες (91\’ λ.τρ. Παπαζούδης), Μιρτσέτα (88\’ Μαραγκός), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Πάγκαλος (69\’ Μαρτσάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook