Kάλεσμα στους πολιτικούς αρχηγούς \”να σταματήσουν τα επικίνδυνα παιχνίδια που ήδη προκάλεσαν μεγάλο κακό, ενισχύοντας τη δράση των κερδοσκοπικών κεφαλαίων σε βάρος της ελληνικής οικονομίας\”, έκανε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΒΕΑ) Κ. Μίχαλος, ενόψει των εκλογών.

Όπως σχολιάζει στη δήλωσή του ο κ. Μίχαλος, ο επιχειρηματικός κόσμος, αλλά και στην πλειοψηφία της η ελληνική κοινωνία ανησυχούν για την επόμενη μέρα \”και ανησυχούν γιατί υπάρχουν κόμματα ακραία και πολιτικοί αρχηγοί που με τη στάση που τηρούν έχουν ήδη καταφέρει βαριά χτυπήματα στην ελληνική οικονομία και κοινωνία\” όπως συμπλήρωσε ο ίδιος.

\”Κανείς δεν δικαιούται να παίζει τζογαδόρικα παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού, ρισκάροντας την ευρωπαϊκή του πορεία και την ίδια του την ύπαρξη\” υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ συμπληρώνοντας ότι η χώρα δεν αντέχει ούτε άλλη μία μέρα ακυβερνησίας, καθώς ήδη στην ΕΕ υπάρχουν δυνατές φωνές κατά της Ελλάδας.

\”Στις δύσκολες αυτές ώρες, οι πολιτικοί πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για τη σωτηρία της χώρας\” κατέληξε ο κ. Μίχαλος.

real.gr από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook