Τελευταία ενημέρωση 12:38Έβλεπε τα παιδιά της να πεινάνε …είχαν μείνει χωρίς φαγητό εδώ και ημέρες...

Η ίδια δεν είχε την οικονομική δυνανότητα να αγοράσει τρόφιμα και έτσι μη μπορώντας να βλέπει την πείνα και τη δυστυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των μικρών παιδιών της αποφάσισε να μπει σε ένα σούπερ-μάρκετ και να κλέψει λίγα τρόφιμα για να μη δει τα παιδιά της να πεθαίνουν από την πείνα..!!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό που συγκλονίζει την κοινωνία του Ηρακλείου σημειώθηκε χθες το πρωί όταν μια 32χρονη μητέρα ανήλικων παιδιών μπήκε μέσα σε ένα σούπερ-μάρκετ και αφαίρεσε από τα ράφια καταστήματος γάλα και διάφορα τρόφιμα αξίας 20,77 ευρώ και στη συνέχεια αποχώρησε από το κατάστημα χωρίς να πληρώσει..

Ωστόσο οι κινήσεις της έγιναν αντιληπτές από υπαλλήλους του καταστήματος οι οποίοι την ακινητοποίησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με το απίστευτο αυτό περιστατικό και συνέλαβαν την 32χρονη μητέρα .

Με δάκρυα στα μάτια σήμερα η 32χρονη μητέρα μιλώντας στους δημοσιογράφους και περιμένοντας έξω από τις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες δήλωσε ότι δεν είχε σκοπό να προχωρήσει σε μία τέτοια πράξη ωστόσο ακούγοντας τα παιδιά της να της λένε ότι πεινάνε δεν άντεξε ,βρέθηκε  σε  απόγνωση μπήκε στο σούπερ μάρκετ και  πήρε 3 κουτιά γάλα και ένα παγωτό.

 

Να σημειωθεί ότι ο Εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε στην 32χρονη ποινική δίωξη για κλοπή ενώ μετά από παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου η διοίκηση του σούπερ μάρκετ απέσυρε τη μήνυση εις βάρος της 32χρονης.

Μάλιστα τέτοια περιστατικά όπως αναφέρει η διοίκηση του ΕΚΗ σημειώνονται καθημερινά.

 Το περιστατικό προκαλεί έντονο προβληματισμό αλλά και θλίψη στην κοινωνία καθώς δυστυχώς λόγω  της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας έρχονται καθημερινά στο φως νέα περιστατικά που δείχνουν την απόγνωση αλλά τη δραματική κατάσταση που έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά που αδυνατούν πλέον να προσφέρουν ένα ποτήρι γάλα στα παιδιά τους…!!