Ο “Πολυχώρος ΠΛΑΤΑΝΙΑ” βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αναβολή του “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΥΡΑΣ 2012” που είχε προγραμματίσει να οργανώσει στις εγκαταστάσεις του στον Πλατανιά Χανίων, από 13 έως 22 Ιουλίου 2012.

Συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

\”Δυστυχώς η τρέχουσα οικονομική συγκυρία αποτέλεσε τελικά σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα για πολλούς συμμετέχοντες, παρά την θετική τους διάθεση.

Μπροστά στο ενδεχόμενο να έχουμε έναν αριθμό συμμετοχών ο οποίος δεν θα ήταν αντίστοιχος ούτε με τους υψηλούς ποιοτικούς στόχους που έχουμε θέσει ως οργανωτής, ούτε επίσης με την δημιουργία ενός πραγματικού Φεστιβάλ Μπύρας (με μεγάλη ποικιλία «ετικετών» από όλο τον κόσμο , νέες μικροζυθοποιίες από την Ελλάδα, καθημερινές μουσικές παραστάσεις κλπ), προτιμήσαμε την λύση της αναβολής.

Επιπλέον η παραπάνω απόφαση πάρθηκε με γνώμονα τον σεβασμό μας προς τους επισκέπτες του Φεστιβάλ , Έλληνες και ξένους, οι οποίοι δικαιούνται εκδηλώσεις με ποιοτικές προδιαγραφές, καινοτομία και οργανωτική αρτιότητα.

Ευχαριστούμε όλους όσους εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν, όλους όσους βοήθησαν με τις ιδέες τους και τις υποδείξεις τους, όλους τους καλλιτέχνες που δήλωσαν διαθέσιμοι.

Ευχαριστούμε τους πολλούς φίλους της μπύρας που βρήκαν την ιδέα εξαιρετική και περίμεναν να επισκεφθούν το Πρώτο Φεστιβάλ Μπύρας στην Κρήτη, πράγμα που μα έδωσε και μας δίνει την ώθηση να παραμείνουμε δημιουργικοί.

Σε ότι μας αφορά, κρατάμε αυτή την ιδέα μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να την υλοποιήσουμε σε πρώτη ευκαιρία και με τις ποιοτικές προδιαγραφές που έχουμε βάλει, ως σταθερά του Πολυχώρου\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook