Νικητής στον μικρό τελικό με το… ποδοσφαιρικό σκορ 1-0 αναδείχτηκε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων επί του Ν.Ο. Ρεθύμνου κατακτώντας έτσι την 3η θέση στο τουρνουά υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων, η αυλαία του οποίου έπεσε την Κυριακή (18/6) στα Χανιά.
Η ομάδα του Γιώργου Φραγκέδη ολοκλήρωσε έτσι με μεγάλη επιτυχία τη συμμετοχή της σε αυτούς τους αγώνες μοιράζοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. 
Το γκολ που χάρισε και τη νίκη στο Ν.Ο.Χ. πέτυχε ο Μανιουδάκης στο πρώτο 8λεπτο, με την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα να είναι μοιρασμένη και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σημειώσουν κάποιο τέρμα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. 
Όσον αφορά τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων 2, κατετάγη στην 8η θέση, χάνοντας από τον Ολυμπιακό με σκορ 13-3. 
Για την ομάδα του Ν.Ο. Χανίων 1, αγωνίστηκαν οι: Μητράκης, Βολτυράκης, Μανιουδάκης Ιωάννης, Τζουβαδάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Τσιστράκης Μανόλης, Αποστολάκης, Μαλινάκης, Πατρικάκης, Παντερμάκης, Γουρνιεζάκης, Μπιτσάκης, Σκαραντωνάκης, Μαστορακάκης, Χατζηδάκης, Κουτρουλάκης, Τσιστράκης Λευτέρης, Μανιουδάκης Ραφαήλ.
Και για τον Ν.Ο. Χανίων 2: Λαδόπουλος, Σπανουδάκης, Μαριδάκης, Τσινταράκης, Σπάχης, Ζησόπουλος, Παπαστάμος, Πισσαδάκης, Μπατσάκης, Μαυρακάκης, Γιαννικάκης, Δασκαλάκης, Μπελώνης, Ζερβός, Ντερμανάκης, Καραδάκης, Γερεουδάκης, Κουκουράκης
nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook