Ακόμα μια σπουδαία διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, που σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 800μ.  επιφάνειας, στην ημερίδα τεχνικής κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (16/6) στο κολυμβητήριο Χανίων.
Η νεαρή αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μίλησε για την επιτυχία της αυτή στο aquaticsnews.com:

«Πριν πέσω στους αγώνες δεν είχα στόχο να πετύχω το ρεκόρ. Σίγουρα, δεν το περίμενα και δεν είναι κάτι κάτι που το επιδίωξα. Από την στιγμή όμως που το πέτυχα, ένιωσα μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στον Όμιλο και θα ‘θελα να ευχαριστήσω γι’ αυτό τον προπονητή μου και γενικά όλο το τιμ».

Αναφορικά με τη συνέχεια έχει μπροστά της το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, που θα γίνει στο Γκρατς της Αυστρίας, ενώ θα προηγηθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο όμως ενδέχεται και να μην αγωνιστεί.

«Στο Πανελλήνιο κατηγοριών δεν γνωρίζω ακόμη αν θα αγωνιστώ, θα δούμε τις επόμενες μέρες. Αλλά, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να πετύχω ό,τι καλύτερο μπορώ σε πέντε αγωνίσματα. Είναι πολύ σπουδαία διοργάνωση και οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου θα είναι εκεί» κατέληξε στις δηλώσεις της η αθλήτρια του ΝΟΧ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook