Πριν λίγες εβδομάδες την θέση του γενικού διευθυντή στο Εθνικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής και Ηφαιστειολογίας της Ιταλίας ανέλαβε ένας 45χρονος γυμναστής, δεχόμενος τα πυρά πολλών που θεωρούν ότι ένας απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας, ελάχιστη γνώση έχει για τους σεισμούς και δη στην Ιταλία που δοκιμάζεται τον τελευταίο καιρό από έντονη σεισμική δραστηριότητα. Φαίνεται όμως ότι αυτή η είδηση δεν προκαλεί τόσες αντιδράσεις όσο αυτή για την ανάθεση υπεύθυνης γραφείου Τύπου του ίδιου Ινστιτούτου.

Έτσι, αποκαλύφθηκε ότι τη θέση του υπεύθυνου στο γραφείο Τύπου έχει αναλάβει μια πρώην πορνοστάρ ονόματι Σόνια Τοπάτζιο. Κι όμως το παρελθόν της δε φαίνεται να σοκάρει τους Ιταλούς, αλλά τους σκανδαλίζει το γεγονός ότι πίσω από τις συστάσεις και τις πιέσεις για την πρόσληψη της Τοπάτζιο βρίσκεται Ιταλός πολιτικός που η ίδια δεν αποκαλύπτει. Στη χώρα όπου κάνουν καριέρα χορεύτριες, μοντέλα και θαμώνες των πολυτελών κατοικιών πλουσίων κυρίων εξαντλώντας τα ταλέντα τους στα μπούνγκα-μπούνγκα, είναι λογικό οι Ιταλοί, που βλέπουν τα ποσοστά ανεργίας να ανεβαίνουν δραματικά, να εξοργίζονται.

Κι όμως η Τοπάτζιο δε δείχνει να πτοείται και δηλώνει περήφανα ότι «ναι, με ευνόησε πολιτικός», αλλά… «έχω πτυχίο Φιλοσοφίας από το πανεπιστήμιο της Σαπιέντζα, είμαι εγγεγραμμένη στον σύλλογο δημοσιογράφων του Λάτζιο και στην ένωση επιστημονικών δημοσιογράφων κι έχω μάστερ διοίκησης δημόσιων επιχειρήσεων».

Όσο για τις ταινίες πορνό που γύριζε τη δεκαετία του ’80 με πιο γνωστές τις «Μια γυναίκα για κοίταγμα», «Το κρέας», «Χωνάκια με μέλι», η ίδια λέει ότι αυτό ανήκει στο παρελθόν στα χρόνια που ήταν φοιτήτρια όταν πρωταγωνιστούσε σε ερωτικά φιλμ για να κερδίζει κάποια χρήματα και να συντηρείται χωρίς τη βοήθεια των γονιών της. «Έχω κάνει πέντε ερωτικές ταινίες.

Δεν υπάρχει καμία στάρλετ που να μην έχει ποζάρει στο Playboy, έτσι το έκανα κι εγώ όταν στο εξώφυλλο ήταν η Πάμελα Άντερσον. Μου άρεσε να ποζάρω, έβγαινα πολύ καλή στις φωτογραφίες. Όσο για τα γυμνά, είναι καλλιτεχνικά γυμνά», λέει.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook