Τον πρώτο λόγο για άνοδο στη Super League ανέκτησε ξανά ο Πλατανιάς μετά τη σπουδαία νίκη του με 1-0 επί της Παναχαϊκής, σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με πολλή ένταση έξω από τα αποδυτήρια των δύο ομάδων.
Το γκολ του Ναζλίδη μόλις στο 9\’ χάρισε την πολύτιμη νίκη στη χανιώτικη ομάδα, που υποδέχεται την Τετάρτη (27/6) και την Καλλονή με στόχο ακόμα ένα \”τρίποντο\”, που δεν αποκλείεται να της δώσει και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Πολύ πάθος και ψυχή \”κατέθεσαν\” στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χατζηνικολάου, κυρίως στο α\’ ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη παρά την κούραση κράτησαν μακριά από την εστία του Λαζαρίδη τους φιλοξενούμενους.
Η Παναχαϊκή έχει πολλά παράπονα από το διαιτητή Καμπαξή για την αποβολή με 2η κίτρινη του Ντίνα στο 68\’ αλλά και για τη φάση του 93\’ όπου ο Λαμπρόπουλος βρέθηκε πεσμένος μέσα στην περιοχή αλλά ο ρέφερι έδειξε κίτρινη για \”θέατρο\” στον αμυντικό των Πατρινών.

Το φιλμ του αγώνα
9\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Γκονζάλες κεφαλιά του Δημήτρη, νέα κεφαλιά από τον Ναζλίδη και 1-0!

24\’ Ο Δράμι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αδράνεια στην άμυνα της Παναχαϊκής και κάνει το γύρισμα προς τον Ναζλίδη αλλά ο Λαμπρόπουλος σωτήρια απομακρύνει με το κεφάλι.

25\’ Επικίνδυνη σέντρα του Ναζλίδη ο Μαραγκουδάκης δεν μπορεί να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίκτυα.

33\’ Μπαλιά του Κωνσταντινίδη στην πλάτη της άμυνας, διαγώνιο πλασέ του Φουρτάδο, η μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη.

48\’ Ο Μιρτσέτα κάνει το σουτ, ενώ είχε και την επιλογή του αμαρκάριστου Ναζλίδη, η μπάλα καταλήγει άουτ.

52\’ Σέντρα του Κωνσταντινίδη στην καρδιά της άμυνας ο Ουατάρα πιάνει την κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

76\’ Πάσα του Ναζλίδη στον Γκονζάλες που βρίσκει το χώρο και σουτάρει αλλά ο Λαμπρόπουλος σωτήρια με προβολή απομακρύνει σε κόρνερ.

82\’ Ο Μαραγκός σεντράρει για τον Μαραγκουδάκη αλλά ο Πουρής έγκαιρα βγαίνει από την εστία του και προλαβαίνει να διώξει μπροστά από τον επιθετικό των γηπεδούχων.

86\’ Σέντρα του Μαρτσάκη κεφαλιά του Μαραγκουδάκη, ο Ιωάννου με τον ίδιο τρόπο θα απομακρύνει σε κόρνερ.

93\’ Σύγχυση στα \”καρέ\” του Λαζαρίδη ο Λαμπρόπουλος βρίσκεται στο έδαφος με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη για \”θέατρο\” στον αμυντικό της Παναχαϊκής και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στον κ. Καμπαξή για την απόφαση αυτή.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Τζανής, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Μαραγκός, Γκονζάλες, Μιρτσέτα (65\’ Μαρτσάκης), Ναζλίδης (90+3\’ Παπαζούδης), Μαραγκουδάκης, Δράμι (69\’ Χαϊκάλης).
Παναχαϊκή (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Ιωάννου, Άντονι (73\’ Ατματζίδης), Βλασόπουλος (57\’ Φούφουλας), Ουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Φουρτάδο, Ουαταρά, Πακάλτσης (32\’ Ντίνας), Κοκκίνης, Κωνσταντινίδης.

4η αγωνιστική
Κυριακή 24 Ιουνίου
Πλατανιάς-Παναχαϊκή 1-0
(9\’ Ναζλίδης)

Καλλονή-Καλλιθέα 1-0
(33\’ Ταραχούλσκι)

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)
1.Πλατανιάς 8 (4-3)
2.Καλλιθέα 7 (3-3)
3.Παναχαϊκή 5 (5-6)
4.ΑΕΛΚ 5 (1-1)

Η επόμενη αγωνιστική (5η-προτελευταία)
Τετάρτη 27 Ιουνίου (20.00-ΟΤΕ TV)
Πλατανιάς-Καλλονή

Καλλιθέα-Παναχαϊκή

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook