Τα Σούπερ Μάρκετ «Χαλκιαδάκης» στηρίζουν την διοίκηση του ΟΦΗ στον δύσκολο αγώνα που κάνει για την εύρεση χρημάτων. Με σύνθημα “Μην μένεις αμέτοχος” παρουσιάστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι η κίνηση που αναμένεται να φέρει αρκετά κέρδη από την διάθεση των απούλητων μετοχών. Συγκεκριμένα για κάθε αγορά 30 ευρώ από τα καταστήματα «Χαλκιαδάκης», ο κόσμος με την απόδειξη θα μπορεί να αγοράζει μια μετοχή της ΠΑΕ ΟΦΗ.
 

Εκ μέρους του γραφείου μάρκετινγκ της ΠΑΕ ο κ. Κουγιουμτζής τόνισε για αυτή την κίνηση: 

«Η “Χαλκιαδάκης ΑΕ” είναι μια από τις εταιρείες που έχουν σταθεί κοντά στη διοίκηση και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα και μπορώ να πω ότι είναι αυτή που έχει βοηθήσει περισσότερο από κάθε άλλη. Με αυτή τη συνεργασία προχωράμε ένα ακόμα βήμα μπροστά και αυτό μας δίνει μεγάλη δύναμη. Λίγες πόρτες έχουν ανοίξει τόσο διάπλατα για τον ΟΦΗ όπως της εταιρείας “Χαλκιαδάκης” και ελπίζουμε αυτή η κίνηση θα δώσει παράδειγμα και σε άλλες για το μέλλον. Εμείς στηρίζουμε όλους αυτούς που στηρίζουν εμάς και θέλουμε για κάθε επιχείρηση που μας βοηθά να ανταποδίδουμε αυτή της τη βοήθεια».

 Από την πλευρά του ο ομόλογός του στη εταιρεία “Χαλκιαδάκης ΑΕ” κ. Αποστολάκης ανέφερε: 

«Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο όπως συμβαίνει και στον ΟΦΗ και χρειάζονται πράξεις και όχι λόγια. Η υπόθεση του ΟΦΗ δεν αφορά μόνο 5 ανθρώπους, αλλά είναι υπόθεση όλων. Σαν εταιρεία κάνουμε μια προσπάθεια και ένα βήμα για τη συνεργασία μας. Από 15 μέχρι 31 Ιανουαρίου με την απόδειξη αγοράς 30 ευρώ ο καταναλωτής θα παίρνει ένα κουπόνι που θα αντιστοιχεί σε μια μετοχή της ΠΑΕ ΟΦΗ. Τα κουπόνια αυτά θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της ΠΑΕ και όταν γίνει η εκκαθάριση, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αποδοθούν στην ΠΑΕ. Τις μετοχές αυτές θα μπορεί ο κάθε ένας να τις κρατήσει ή να τις μεταβιβάσει σε όποιον θέλει, ακόμα και στο σύλλογο μετόχων, ή και στον Ερασιτέχνη. Θα χρειαστεί όμως τα κουπόνια που θα πάρει από τα καταστήματα, να τα καταθέσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ήταν μια ιδέα της εταιρείας μας και ελπίζω να βρει και  άλλους μιμητές».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook