Αρκετή ένταση υπήρξε μετά τη λήξη του παιχνιδιού ανάμεσα σε Πλατανιά και Παναχαϊκή στο Μάλεμε, με ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια.
Αρχικά με το σφύριγμα της λήξης από τον κ. Καμπαξή παίκτες και άνθρωποι του προπονητικού επιτελείου της Παναχαϊκής κατευθύνθηκαν προς τον διαιτητή διαμαρτυρόμενοι έντονα για τις αποφάσεις του.
Στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο μπήκε τρέχοντας και ο πρόεδρος των Πατρινών, Αλέξης Κούγιας, που πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών να διαμαρτυρηθεί για τα σφυρίγματα του ρέφερι και τις υποδείξεις των βοηθών του.
Εκεί ακολούθησε αρκετή ένταση με τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Τζανή να δέχεται χτύπημα στο κεφάλι και ανθρώπους των ΜΑΤ να μπαίνουν στο γήπεδο για να κατευνάσουν τα πνεύματα. 
Για αρκετή ώρα πάντως ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν πιαστεί στα χέρια, με τον προπονητή του Πλατανιά, Γιάννη Χατζηνικολάου και αρκετούς παράγοντες της χανιώτικης ομάδας να προσπαθούν να προστατεύσουν τους φιλοξενούμενους.
Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από αρκετή ώρα και ο πρόεδρος της Παναχαϊκής άρχισε να κατηγορεί τους ανθρώπους των ΜΑΤ ότι χτύπησαν τους ποδοσφαιριστές του αντί να τους προστατεύσουν. 
Σε δηλώσεις του μάλιστα στην κάμερα του ΟΤΕ ΤV υποστήριξε ότι ο ίδιος μπήκε στο γήπεδο για να προστατεύσει τους παίκτες του μετά που είδε να γίνονται επεισόδια στα αποδυτήρια!
Νωρίτερα ο κ. Κούγιας τα είχε \”βάλει\” στην εξέδρα των επισήμων και με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου, για τον οποίο ανέφερε στη συνέντευξη τύπου ότι τον ειρωνευόταν μετά από κάθε απόφαση του διαιτητή!

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook