Ανακοινώθηκαν κανονικά και χωρίς προβλήματα, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι,  οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Γενικών  (ΓΕΛ)  της Κρήτης στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμολογίες αναρτώνται επίσης σε όλα τα λύκεια της χώρας.

Για να δείτε τις βαθμολογίες πατήστε εδώ.

Στατιστικοί Πίνακες από την επεξεργασία των αποτελεσμάτων

Ο υπουργός Παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλος δήλωσε ότι με την ανακοίνωση των βαθμολογιών εισερχόμαστε στη δεύτερη φάση των εξετάσεων που είναι και η κρισιμότερη, η συμπλήρωση δηλαδή του μηχανογραφικού δελτίου.

«Οι υποψήφιοι μπορούν να συμπληρώνουν το μηχανογραφικό τους δελτίο ηλεκτρονικά ως την 5η Ιουλίου. Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για τη σωστή συμπλήρωσή του. Από πλευράς του Υπουργείου έχει γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων. Παρακαλώ τους εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές των Λυκείων να συνεισφέρουν από την πλευρά τους στην ορθή ενημέρωση, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα» ανέφερε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook