Αλλεπάλληλες συσκέψεις και τηλεφωνικές επικοινωνίες ενόψει της Συνόδου Κορυφής. Ο Πρωθυπουργός είχε το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Καγκελάριο. Νωρίτερα συνομίλησε με τον Πρόεδρο του ΕΛΚ και Ολλανδό ομόλογο του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στις Βρυξέλλες συναντήθηκε με κυβερνητικά στελέχη και με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Από το Προεδρικό Μέγαρο εξήλθε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλος λίγο μετά τις 13.00 και τόνισε πως επισκέφθηκε τον κ. Παπούλια για να του καταθέσει τις απόψεις και τις εμπειρίες του, καθώς οι ηγέτες θα περιμένουν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να τους μεταφέρει το μήνυμα, ότι η χώρα μας επέλεξε να παραμείνει στο ευρώ, επέλεξε την ευρωπαϊκή της πορεία.

Στην συνέχεια ο Κ. Παπούλιας,ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες είχε σύσκεψη με τον Γιώργο Ζαννιά, τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Στις 15.30 το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ αύριο στις 12:30 ο Κάρολος Παπούλιας θα έχει συνάντηση με τον Φώτη Κουβέλη.

real.gr