Αρχικά είπαμε πως τα…… ταυτόχρονα προβλήματα υγείας των κ.κ. Σαμαρά και Ράπανου οφείλοντο σε….κακό μάτι.

Όμως η συνέχεια δημιούργησε υποψίες……..καθώς ο μη ορκισθείς υπουργός Οικονομικών, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και επικαλούμενος τα προβλήματα υγείας (τα οποία μέχρι την προηγούμενη δεν αποτελούσαν πρόβλημα) την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται η γκάφα με την σύνοδο κορυφής και την ανακοίνωση πως την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο κ.Αβραμόπουλος.

Θα μου πείτε πως όταν λέμε σύνοδος κορυφής, η ίδια η λέξη εννοεί τους αρχηγούς των κρατών μελών της Ευρωπαικής Ένωσης και όχι τους….υπουργούς Εξωτερικών.

Αυτά φαίνεται πως ήταν ψιλά γράμματα για τους αρμόδιους αλλά αρκετά για να μας πάρουν στο ψιλό οι Ευρωπαίοι.

Αλλά το…κακό τρίτωσε με την περίπτωση της παραίτησης του υφυπουργού Ναυτιλίας, ο οποίος \”σώθηκε\” απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και λέω \”σώθηκε\” καθώς το πρόστιμο που προβλέπει ο Νόμος για τους κατόχους offshore εταιρειών που γίνονται….υπουργοί, είναι τσουχτερότατο.

Και το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι : Πως και δεν ήξεραν οι της κυβέρνησης τον Νόμο που βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και τον οποίο είχαν ψηφίσει οι ίδιοι (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) ;

Το δεδομένο είναι πως αρκετές μέρες μετά και τις δεύτερες εκλογές και ενώ μας τα ζάλισαν με την αναγκαιότητα η χώρα να αποκτήσει άμεσα κυβέρνηση, οι πολίτες δεν αισθάνονται πως η χώρα έχει κυβέρνηση.

Και όσο πιό γρήγορα αλλάξει αυτό, τόσο το καλύτερο και για την χώρα και για τους πολίτες.

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook