Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (27/6) το μεσημέρι η κοινή προετοιμασία της εφηβικής ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με την αντίστοιχη του Παλαιού Φαλήρου.

 Οι δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται στην τελική ευθεία ενόψει της συμμετοχής τους στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, έδωσαν μία σειρά από φιλικά παιχνίδια στο κολυμβητήριο Χανίων, με τους προπονητές τους να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ν.Ο.Χ. Γιάννη Ζαγουράκη: «Ολοκληρώσαμε με επιτυχία την κοινή προετοιμασία με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, την οποία ευχαριστούμε που ήρθε στα Χανιά για να παίξουμε φιλικά παιχνίδια. Τα παιδιά μας έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, αν και οφείλουμε ακόμα να διορθώσουμε κάποια κενά που παρουσιάζουμε στην τακτική μας. Έχουμε μπροστά μας μερικές ακόμα ημέρες για να γίνουμε καλύτεροι και φιλοδοξώ ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε κάτι καλό».

Να σημειωθεί ότι η τελική φάση του πρωταθλήματος Εφήβων θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 6-8 Ιουλίου στην Αθήνα.

Αναλυτικά οι παίκτες που συμμετείχαν στην κοινή προετοιμασία με το Π. Φάληρο, ήταν οι εξής:

Μαρνελάκης, Μαζοκοπάκης, Σαρτζετάκης, Κοκονάς, Σολογάνης, Βίσμπας, Ηλιάκης, Παπασηφάκης, Μπιτσάκης, Σκουμπάκης, Δασκαλάκης, Σηφοστρατουδάκης, Χατζηδάκης, Χατζηιωάννου, Μυγιάκης, Πελέσης.


nox.gr