Πολύ καλές καιρικές συνθήκες, περιμένουμε την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις βόρειες παραλιακές περιοχές από 22 έως 28 βαθμούς, στις νότιες παραλιακές περιοχές από 22 έως 34 βαθμούς και στα ορεινά από 14 έως 24 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και κατά περιόδους στο Ανατολικό Κρητικό και στο Λιβυκό θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 29/6, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, ελάχιστη αύξηση της θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 29/6, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 29/6, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, ελάχιστη αύξηση της θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αίθριο καιρό περιμένουμε στον Άγιο Νικόλαο σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και πολύ ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα υπάρχουν ίδιες καιρικές συνθήκες με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των πολύ ισχυρών ανέμων.

Για αύριο Παρασκευή 29/6, περιμένουμε  αίθριο καιρό, μικρή αύξηση της θερμοκρασίας έως τους 30 βαθμούς και ισχυρούς ανέμους απο βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook