Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει ανοικτά ο Θεόδωρος Πάγκαλος με συνέντευξή του στον ALPHA. Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κάρφωσε ανοιχτά τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι ήταν πίσω από το κίνημα ανατροπής του Γιώργου Παπανδρέου από την Πρωθυπουργία της χώρας.

Ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται με ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και σε συγκεκριμένα στελέχη του, μιλάει για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και επιμένει στην περίφημη πλέον φράση του «μαζί τα φάγαμε».

«Μπορεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ- και εγώ τάσσομαι υπέρ ενός συστατικού συνεδρίου – να αποφασίσει ότι σε αυτή την καινούρια κατάσταση δεν ταιριάζει ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος δεν είναι κανένα τζόβενο, πρέπει να\’ναι ένας τριαντάρης».

«Γιατί όταν ασκεί βία η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέα και όταν ασκεί βία ο ΣΥΡΙΖΑ όχι;»αναρωτήθηκε.

Επίσης, μέσα από τη συνέντευξη του, ο κ. Πάγκαλος, θέλησε να υπερασπιστεί τον πρώην πρωθυπουργό, καθώς και τις πολιτικές που ακολούθησε το κόμμα του, στις εξαιρετικά δύσκολες συγκυρίες που αντιμετώπισαν.

«Ο Παπανδρέου θα αποκατασταθεί από την ιστορία», είπε σε άλλο σημείο. «Θεωρώ ότι τα πήγε καλά. Δεν είχε την πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής ομάδας όταν έκανε την ατυχέστατη πρόταση περί δημοψηφίσματος», τόνισε. 


«Οι Βουλευτές του, τον έριξαν τον Γιώργο Παπανδρέου. Θα πρέπει να εξηγηθεί γιατί η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ έριξε τον Παπανδρέου», είπε.


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook