Και με τη... βούλα στη Super League θα είναι από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πλατανιάς, που πήρε τη σχετική άδεια για συμμετοχή στα μεγάλα σαλόνια από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης Ομάδων.

Οι φάκελοι που κατέθεσε η χανιώτικη ομάδα πληρούσαν τις προϋποθέσεις που ζητούσε η ΕΠΟ, για να της επιτρέψει να πάρει μέρος στη Super League την επόμενη σεζόν.

Είναι μια σημαντική στιγμή για τον Πλατανιά και το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Αντίθετα άδεια για ενδεχόμενη συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία δεν πήραν η Καλλιθέα και ο Πανσερραϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης Ομάδων της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης Ομάδων έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ την άδεια για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.


2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Γ.Σ.


3. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ την άδεια για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.


4. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ.


5. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 την άδεια για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.


6. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ την άδεια για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.


7. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο.. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. την άδεια για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013."Λευτέρης Αντωνακάκης