Για τη Γερμανία θα ταξιδέψει τελικά ο 23χρονος Μιχάλης όπου μια σπάνια ασθένεια που έχει να κάνει με τον εγκέφαλο έχει οδηγήσει τον νεαρό 4 φορές σε χειρουργείο.

 Με ανακοίνωσή της σήμερα η οικογένεια του 23χρονου ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για τη συγκέντρωση του αρχικού ποσού που ήταν απαραίτητο για την χειρουργική επέμβαση του Μιχάλη, σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι γονείς του 23χρονου

\”Θέλουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν για τη συγκέντρωση του αρχικού ποσού που ήταν απαραίτητο για την χειρουργική επέμβαση του γιου μας Μιχάλη, σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

Η αγάπη όλων σας μας έκανε πιο δυνατούς και ιδιαιτέρα το Μιχάλη.

Αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά ότι, στις δύσκολες μέρες που ζούμε όλοι μας οι αξίες της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της προσφοράς δεν έχουν χαθεί.

Θέλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε το σύλλογο Καρκινοπαθών Φίλων και Εθελοντών ΄΄Στηρίζω΄΄ ο οποίος βρίσκεται δίπλα μας το τελευταίο χρόνο και μας στηρίζει, τα ΜΜΕ , τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους που μέσω internet κατάφεραν να ενημερώσουν σε πολύ σύντομο χρόνο τον κόσμο ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και με συγκινητικό τρόπο στο κάλεσμα.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι τη Τετάρτη 4/7/2012, ο Μιχάλης θα ταξιδέψει για τη Γερμανία προκειμένου να χειρουργηθεί.\”

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

 Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του Μιχάλη απευθύνθηκαν σε ινστιτούτο της Γερμανίας που, όπως τους ενημέρωσαν, μπορούν να αναλάβουν το παιδί τους. Εδώ όμως έρχεται η σκληρή γραφειοκρατία της χώρας!

Λένε στους γονείς του ότι δεν χρειάζεται να πάνε στο εξωτερικό και ότι το παιδί μπορεί να θεραπευθεί στην Ελλάδα. Επίσης η επιτροπή του Ε.Ο.Π.Υ.Υ δεν δικαιολογεί τη μετάβαση του νεαρού στο εξωτερικό. Η υγεία του παιδιού κρέμεται κυριολεκτικά από μια απόφαση που θα έπρεπε να έχει παρθεί.

Όσο αυτοί καθυστερούν και δεν δικαιολογούν τη μετάβαση, το παιδί έχει αρχίσει ήδη να χάνει το φώς του και τη μνήμη του!

Έτσι το κόστος της μεταφοράς και του επόμενου χειρουργείου είναι πολύ μεγάλο για την οικογένεια που ήδη έχει δαπανήσει πολλά χρήματα.

Για το πρόβλημα έχει ήδη ενημερωθεί ο σύλλογος καρκινοπαθών «Στηρίζω» που έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες στήριξης.

Επίσης για το σκοπό αυτό έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα ο οποίος είναι: 777888

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook