Υπεγράφη από το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, η σύμβαση εργασιών συντήρησης των σχολείων των Γωνιών, του Αστυρακίου και του Καμαριώτη, καθώς και τη διαμόρφωση του ακάλυπτου χώρου του σχολείου του Αηδονοχωρίου.
Στα έργα περιλαμβάνονται εργασίες αντικατάστασης στεγών, χρωματισμοί, συντηρήσεις, κλπ, ο συνολικός προϋπολογισμός τους είναι 400 χιλ. ευρώ, ο χρόνος υλοποίησης είναι 12 μήνες και η χρηματοδότηση γίνεται μέσα από το ταμείο της πράσινης ανάπτυξης.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Στόχος μας ήταν από την πρώτη ημέρα της θητείας μας, η αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου οικονομικού πόρου, έτσι ώστε να μπορούμε να πραγματοποιούμε παρεμβάσεις σε ολόκληρο το Μαλεβίζι.
 Με τα έργα αυτά, στους χώρους που χρησιμοποιούνται από τους πολιτιστικούς συλλόγους των πανέμορφων χωριών, καταφέρνουμε να διατηρήσουμε ζωντανά τα κύτταρα των μικρών αυτών κοινωνιών και να στείλουμε το μήνυμα ότι η περιφέρεια στο Μαλεβίζι, έχει την αντιμετώπιση που αξίζει στην πλούσια παράδοσή της και στη σημαντική ιστορία της.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook