Ο Δημήτρης Βολονάκης μίλησε στο Gentikoule για τους Παύλο Κολιακουδάκη και Γιώργο Γιαγκιόζη για τους οποίους εξέφρασε την βεβαιότητα πως οι δύο παίκτες αν όχι άμεσα, σε λίγο καιρό θα μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα.

Το Gentikoule ρώτησε τον καθ΄ύλην αρμόδιο για τους δύο νεαρούς παίκτες με τους οποίους ο Δημήτρης Βολονάκης συνεργάστηκε την περσινή σεζόν. Ο τεχνικός της Κ20 εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τους παίκτες του “στάζοντας μέλι″ για την ποιότηατα τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Τα παιδιά είναι σπουδαία ταλέντα και νομίζω πως σε λίγο καιρό θα μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα. Γιαγκιόζης και Κολιακουδάκης ήταν από τους κορυφαίους πέρσι και όπως προείπα αν όχι αμέσως μπορούν με τον καιρό να σταθούν επάξια στην πρώτη ομάδα. Πρέπει βέβαια και οι ίδιοι να δουλέψουν και να κοπιάσουν αλλά και ο προποητής να δουλέψει μαζί τους.Το ταλέντο είναι δεδομένο πως υπάρχει αλλά απο εκεί και πέρα πρέπει να επενδύσει πάνω τους ο κόουτς που θα έρθει.

Ο Γιαγκιόζης έχει κληθεί και στην εθνική νέων και αυτό σημαίνει κάτι. Ο Κολιακουδάκης έχει ένα ιδιαίτερο προσόν καθώς μπορεί να αγωνίζεται σε περισσότερες από μία θέσεις, καθώς μπορεί να παίξει αμυντικό χαφ και κεντρικός αμυντικός με την ίδια ευκολία. Τον παίκτη παρακολουθεί και ο προπονητής της Εθνικής, ο κ. Τσάνας. Αν συνεχίσει έτσι δεν νομίζω πως θα αργήσει η κλήση του στην Εθνική Ελπίδων”.

Όσον αφορά τον Μπέρκη με τον οποίο ο Δημήτρης Βολονάκης συνεργάστηκε μαζί του το 2009 στον ΠΑΟ Κρουσσώνα, ο τεχνικός της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ είπε:

“Είναι ένας καλός παίκτης με ποιότητα όμως έχω να τον δω από το 2009 και δεν ξέρω τι εξέλιξη έχει. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω “

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook