Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, όπου και ο «δικέφαλος του Βορρά» θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, ανέφερε πως όλα κυλάνε ομαλά μέχρι στιγμής, ενώ για την υπόθεση του Μάριο Μπούντιμιρ που υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ, χαρακτήρισε τον Κροάτη επιθετικό ως απατεώνα καθώς δεν τίμησε τον λόγο του.

"Το σημαντικό είναι η καλή προσπάθεια, όλα κυλάνε ομαλά και πάμε στο βασικό στάδιο να δούμε πως συμπεριφέρονται οι παίκτες. Θα είναι μία συνέχεια της δουλειάς που έγινε εδώ στο κομμάτι της οργάνωσης και της τακτικής και αμυντικά και επιθετικά.

Κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία και οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτήν. Να καταλάβουν οι παίκτες πως διαχειριζόμαστε τους χαρακτήρες, είναι πολλά πράγματα σε μία προετοιμασία και ελπίζω όλα να κυλήσουν όπως πρέπει.

Θα έχουμε τον Κουμαλό το Σάββατο, θέλουμε όλους τους παίκτες στην προετοιμασία, όμως, υπάρχουν κάποια θέματα, όπως είναι η απουσία των διεθνών και η συγκυρία της εποχής που δεν είναι εύκολο οι παίκτες να πούνε το ναι".Για την υπόθεση του Μπούντιμιρ:

"Χειρίζομαι αυτή την υπόθεση εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν έχω συναντήσει πιο απατεώνα από τον Μπούντιμρ και από τον ατζέντη. Μιλάμε για παίκτη που θα ήταν εναλλακτική λύση, δεν έχει παίξει ποτέ σε μεγάλη ομάδα και θα του δίναμε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Είμαστε τυχεροί που δεν ήρθε ο Μπούντιμιρ γιατί θέλω παίκτες που τιμούν τον λόγο τους".

pamesports.gr