Σύμφωνα με την ενημέρωση, η άτυχη Ισπανίδα παραμένει σε μια κατάσταση, η οποία από την ομάδα χαρακτηρίζεται «κρίσιμη αλλά σταθερή», ύστερα από μία πολύωρη επέμβαση να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Ωστόσο, τα τραύματα είναι πολύ σοβαρά και αποτέλεσμα αυτών είναι η Μ. De Villota να χάσει ήδη το δεξί της μάτι.

Ο επικεφαλής της ομάδας είπε: «Είμαστε ευγνώμονες για την ιατρική φροντίδα που δέχτηκε η Maria και η οικογένειά της θα ήθελε να ευχαριστήσει τις ομάδες των νευροχειρουργών και των πλαστικών χειρουργών. Ωστόσο, με μεγάλη μου λύπη, πρέπει να αναφέρω ότι λόγω των τραυμάτων της η Maria έχασε το δεξί της μάτι. Η φροντίδα τόσο της οδηγού της Formula 1 όσο και της οικογένειάς της παραμένουν η προτεραιότητά μας αυτήν τη στιγμή».

Όσον αφορά για την εξέλιξη της υγείας ο επικεφαλής της ομάδας τόνισε ότι: «Θα δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνουμε και πάντα σκεπτόμενοι την οικογένειά της».

Να σας θυμίσουμε πως η 32χρονη Ισπανίδα τραυματίστηκε σοβαρά, σε δοκιμές που έκανε με το μονοθέσιο της ομάδας Marussia Racing το πρωί της Τρίτης 3/7.

ΠΗΓΗ: CNN

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook