Ο Μάνος Μπαριτάκης θα ντυθεί στα \”ερυθρόλευκα\” και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τη νεοσύστατη ομάδα Κ 20 του Πλατανιά, που θα πάρει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.
Ο 17χρονος Ιεραπετρίτης χαφ θα αποκτηθεί από την Αναγέννηση Ιεράπετρας, αφού επήλθε προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Το μόνο που απομένει είναι να \”πέσουν\” οι υπογραφές ώστε και επίσημα ο ταλαντούχος επιθετικός, που ήταν και στέλεχος της Μικτής Νέων της Περιφέρειας Κρήτης, να είναι παίκτης της χανιώτικης ομάδας.

Στο πλαίσιο μάλιστα της μετακίνησης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δοθεί και φιλικό ματς ανάμεσα στην Κ 20 και την Αναγέννηση.

Ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής ουσιαστικά επιβεβαιώνει τη μεταγραφή του μέσω της σελίδας του στο facebook, όπου γράφει πλέον στη σχετική κατηγορία της εργασίας \”ΠΑΕ Πλατανιάς\”, ενώ έχει γράψει και σχετική δήλωση αποχώρησης από τα \”λιοντάρια\”:

\”Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αναγέννηση Ιεράπετρας που με έκανε να ανέβω ένα σκαλοπάτι παραπάνω, ιδιαίτερα στον ΝΙΚΟ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗ αλλά και τους συμπαίκτες μου..εύχομαι και την άλλη χρονιά για την Αναγέννηση να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να πάει όσο ψηλά γίνεται…όπως τις προηγούμενες χρονιές.\”

Ο Μπαριτάκης ενδέχεται να μην είναι ο μόνος που θα κάνει τη διαδρομή Ιεράπετρα-Χανιά, αφού μέχρι την Κυριακή (8/7) αναμένει ο Πλατανιάς και την απάντηση του Γιάννη Χρυσοφάκη από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook