Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για την πρόοδο της εκστρατείας μελών στην ΠΑΕ, εξέδωσε ο Α.Ο. Χανιά, αναφέροντας ότι έχουν εγγραφεί στα μητρώα του συλλόγου άτομα από Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Στουτγάρδη, Βερολίνο, Νέα Ζηλανδία και Μελβούρνη.
Αναλυτικά:
\”Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά ευχαριστεί θερμά τους πάνω από 250, πλεόν, φιλάθλους της ομάδας, κατοίκους των Χανίων, άλλων πόλεων της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού για την εγγραφή τους στο μητρώο μελών του συλλόγου.

      Πλέον ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά διαθέτει ενεργά και με πλήρη στοιχεία μέλη στη Ν. Υόρκη, το Λονδίνο, τη Στουτγγάρδη, το Βερολίνο, το Ουελιγκτον της Νέας Ζηλανδίας, τη Μελβούρνη και σε ελληνικές πόλεις όπως η Θεσ/νίκη,ο Πειραιάς, η Πάτρα, η Καλαμάτα, η Ρόδος, η Μυτιλήνη, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, πέραν φυσικά της Αθήνας.

      Στόχος της εκστρατείας εγγραφής μελών που βρίσκεται ακόμα στην αρχή της και θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες με αφίσες και τηλεοπτικό σποτ είναι όχι μόνο η οικονομική ενίσχυση αλλά κυρίως ο εμπλουτισμός του ανθρώπινου δυναμικού της ομάδας, η βελτίωση του δικτύου της και η συσπείρωση των απανταχού φιλάθλων του Αθλητικού Ομίλου Χανιά.

         Την ώρα που ο ΑΟΧΑΝΙΑ δίνει μάχη, ο κόσμος του εκπλήσσει ευχάριστα και δίνει πνοή στον ιστορικότερο σύλλογο των Χανίων, τον σύλλογο των Χανιωτών φιλάθλων και των Κρητών παικτών.

         Σας ευχαριστούμε! \”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook